Ο πόλεμος των εμβολίων

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 19/8/2020
Ρωσία, Βρετανία και Κίνα θα έχουν λέει έτοιμα εμβόλια για τον κορωνοιό άμεσα διαθέσιμα τον Δεκέμβριο!!!
 Έτσι εξηγείται και η ξαφνική τρομοκρατία και εξάπλωση του ιού.
Οι ευπαθείς ομάδες θα είναι οι πρώτες που θα εμβολιαστούν.

Τα κέρδη των φαρμακευτικών  θα παραμείνουν ατόφια.
Μέχρι σήμερα θα είναι ο πρώτος κορωνοιός που βρέθηκε εμβόλιο και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα με ότι αυτό συνεπάγεται....

Τα εμβόλια σαφώς κι έχουν προσφέρει στη δημόσια υγεία και πρέπει να υπάρχουν και να εμβολιαζόμαστε.

Δεν πρέπει όμως σε καμιά περίπτωση να γίνονται απλά πηγή εσόδων 'κάποιων'.

Η περίπτωση του καθενός πρέπει να κρίνεται βάση της κατάστασης  της υγείας του.

Να παρέχονται δωρεάν από το κράτος και φυσικά να ενημερώνεται επαρκώς ο εμβολιαζόμενος για τυχόν παρενέργειες.

Γι αυτό μέχρι σήμερα δεν υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ εμβολιασμός για καμία ασθένεια.

Οι εταιρείες παραγωγής καθώς και οι υπεύθυνοι επιστήμονες του εκάστοτε εμβολίου θα έπρεπε να αναλαμβάνουν την ευθύνη και το κόστος αποκατάστασης σε περίπτωση επιπλοκών.

Αυτό δε γίνετε πουθενά κι  όλες βγάζουν την ουρά τους απ΄έξω.

Όταν υπάρχουν σοβαρότατες ασθένειες όπως ο καρκίνος κι ενώ υπάρχουν πανάκριβα φάρμακα δεν υπάρχει ουσιαστικά θεραπεία, είναι λίγο παράξενο να φτιάχνονται μέσα σε λίγους μήνες εμβόλια για ένα κορωνοιό που μέχρι σήμερα δεν είχε φτιαχτεί για κανέναν άλλον του είδους.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΙΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ.

Μην ξεχνάμε πως όλοι οι ιοί είναι 'επικίνδυνοι' για τους ανθρώπους με επιβαρυμένο ανοσοποιητικό. Ένας υγιής άνθρωπος δε θα καταλάβει καν οτι πέρασε πχ μια λοίμωξη. Γι αυτόν θα είναι απλά ένα κρυωματάκι  που πέρασε και πάει....

Ο μεγαλύτερος δολοφόνος είναι ο φόβος και ο πανικός.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία και θα έπρεπε  αυτό να προωθούν και όχι φάρμακα και πανάκριβες θεραπείες. Ήρθε η ώρα να μάθουμε όλοι, αυτά που ήξερε ο Ιπποκράτης και οι πρόγονοι μας.

Τότε όμως  τα εμβόλια τους θα είναι άχρηστα....

Ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ τα λέει όλα!
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.