Την παραίτησή του από Επίτροπος Εμπορίου της Ε.Ε. ανακοίνωσε ο Φιλ Χόγκαν


Την παραίτησή του από τη θέση του Επιτρόπου Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ο Φιλ Χόγκαν, μετά τις σε βάρος του κατηγορίες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ιρλανδία, όταν παρευρέθηκε σε επίσημο δείπνο.

"Είχε γίνει ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι η διαμάχη σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψή μου στην Ιρλανδία μετατρεπόταν σε περισπασμό από την εργασία μου ως Επίτροπος της Ε.Ε. και θα υπονόμευε τη δουλειά μου τους επόμενους κρίσιμους μήνες", δήλωσε ο Χόγκαν σε ανακοίνωσή του.

"Ναι, παραιτείται", δήλωσε νωρίτερα ένας εκπρόσωπός του στο Γαλλικό Πρακτορείο, που αρνήθηκε ότι ο παραιτηθείς Επίτροπος παραβίασε εν γνώσει του τις υγειονομικές οδηγίες της χώρας του.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.