Οι στρατιωτικοί βλεπουν κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά

Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
Οι στρατιωτικοί βλεπουν  κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά 

Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν μετά από την συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου, ήταν άκρως επιθετικές. Θα πουν κάποιοι ότι τις έκανε για “εσωτερική κατανάλωση”. Άλλοι επειδή είναι “απελπισμένος”. Ας δεχτούμε όλες τις “εξηγήσεις” και τις “αναλύσεις”, αλλά έστω μία φορά ας ακούσουμε και τους στρατιωτικούς που κάτι περισσότερο μπορεί να καταλαβαίνουν όσο να ΄ναι.

Σύμφωνα λοιπόν με τις εκτιμήσεις στρατιωτικών που παρακολουθούν την Τουρκία, οι δηλώσεις Ερντογάν μπορούν να ερμηνευθούν ως προαναγγελία σοβαρής κλιμάκωσης στα ελληνοτουρκικά και έγιναν για να προετοιμαστεί και ο διεθνής παράγοντας! Με λίγα λόγια δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Ερντογάν να δώσει το πράσινο φως για κάποιο σοβαρό επεισόδιο σε Αιγαίο ή νοτιοανατολική Μεσόγειο. Αυτό “διαβάζουν” από τις χθεσινές του δηλώσεις.


Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αναζητήσει και την αφορμή στις ασκήσεις που κάνει η Ελλάδα με συμμαχικές χώρες. Ο χάρτης που δημοσιεύσαν τουρκικά ΜΜΕ ,δημιουργεί σχετικό κλίμα.

Από Militaire News

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.