Συνοδεύει το barbaros λέει τώρα η Τουρκία για την φρεγάτα Kemal Reis

Μεγάλη πρεμούρα έχει τουρκικό υπουργείο Άμυνας να μας ενημερώνει για το που πλέει η φρεγάτα KEMALREIS η οποία συγκρούστηκε με την φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ.

Με νέο μήνυμα στο  twitter μας ενημερώνει ότι  βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή της κατεχόμενης Κύπρου και συνοδεύει το ερευνητικό BARBAROS H. PASA. 

Η αγωνία του κ.Ακάρ να μας πείσει ότι “δεν πάθανε και τίποτα” θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο. Να του ευχηθούμε καλοτάξιδη η φρεγάτα του , αλλά όσο τη ζορίζει με τις ζημιά που έχει πάθει, θα χρειαστεί πολύ χρόνο σε δεξαμενή για να την “ισιώσει”.

Επιπλέον δεν μας λέει γιατί την απέσυρε από την περιοχή που βρίσκεται ο ελληνικός Στόλος και την έστειλε στο Barbaros…Αλλά αυτά είναι δικά τους θέματα ας τα λύσουν.

Akdeniz Kalkanı Harekâtına katılan TCG KEMALREİS fırkateyni Akdeniz’de Kıbrıs Adası doğusunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sahil güvenlik gemileriyle deniz eğitimlerini müteakip BARBAROS HAYRETTİN PAŞA araştırma gemimize refakat etmektedir. #MSB #TSK

https://www.militaire.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.