Εύβοια: Απο 1,947ελεχθεντα ζημιές σε περισσότερα από 1.700 κτήρια από την κακοκαιρία

Σοκ στην Εύβοια: Στους επτά οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες

Εύβοια: Απο 1,947ελεχθεντα  ζημιές σε περισσότερα από 1.700 κτήρια από την κακοκαιρία

ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΒΑΛΟΝΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΗΗ ΧΩΡΙΟΥ. Η ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΙΚΗ ..

Τα κλιμάκια μηχανικών της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών βρίσκονται στην Εύβοια και καταγράφουν τις ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία και τις φονικές πλημμύρες.

Στις πληγείσες περιοχές βρέθηκαν συνολικά 100 μηχανικοί και πραγματοποίησαν μέχρι στιγμής ελέγχους σε 1.947 κτίρια, εκ των οποίων, ζημιές έχουν υποστεί 1.706 κτίρια.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.