Δηλώσεις Μητσοτάκη για τα ελληνοτουρκικά στις 18:30μμ


Αναμένεται έκτακτη παρέμβαση του πρωθυπουργού στις 18:30 για τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά
Σε δηλώσεις, θα προβεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά και τις τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών.

Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει την κοινή γνώμη σε σχέση με τις εξελίξεις και θα τονίσει την πρόθεση της Ελλάδος για ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονες, αλλά και την αποφασιστικότητά της να διαφυλάξει πάση θυσία την εθνική της κυριαρχία. 

Από τη Δευτέρα, το τουρκικό Oruc Reis πλέει στην ανατολική Μεσόγειο και ο πρωθυπουργός έχει επιδοθεί σε διπλωματικό μαραθώνιο, έχοντας κάνει επαφές τόσο με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, όσο και με ευρωπαίους αξιωματούχους.

Επιπλέον, έχει κάνει και κύκλο ενημερώσεων με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.

https://www.protothema.gr/


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.