ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ 14: Ο ΜΕΛΛΕΙΣ ΔΟΣ. Να έχεις σκοπό ζωής να δίδεις



14: Ο ΜΕΛΛΕΙΣ ΔΟΣ. Να έχεις σκοπό ζωής να δίδεις

Στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να δίνεις απλόχερα στους γύρω σου.
Είτε δίνεις αγάπη ,είτε δίνεις ύλη.  Η χαρά και η ηθική ικανοποίηση που βλέπουμε στα μάτια του άλλου δεν πληρώνεται με χρήματα.

Εκείνο το χαμόγελο,  μια αγκαλιά ή ακόμα καλύτερα η πρόοδος του ανθρώπου που πήρε αυτό που δώσαμε,  είναι η καλύτερη πληρωμή!!!

Από εκείνο το πουλάκι που θα βρούμε στο δρόμο κι έχει πέσει από τη φωλιά του. Το διψασμένο πλάσμα που αναζητά λίγη δροσιά. 
Ακόμα κι εκείνη η καλή κουβέντα που θα πούμε στον πλησίον μας και θα τον ανακουφίσει από τον πόνο του ή θα του φανερώσει τη λύση του προβλήματος που τον βασανίζει....

Ο μέλλεις δος  σημαίνει θυσία, όπως η θυσία της μάνας για τα παιδιά της.
Η θυσία της μάνας είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αγάπης. 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.