O ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΦΩΤΙΑ Το Αζερμπαϊτζάν επιτέθηκε σε χωριά της Αρμενίας



O ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΦΩΤΙΑ  Το Αζερμπαϊτζάν επιτέθηκε σε χωριά της Αρμενίας

Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΡΜΕΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ,,ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΉΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ,,,,,

 ΕΔΩ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ,,,,,,ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ !!!!!!!

H ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, καταδικάζει τις επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν στα βορειοανατολικά σύνορα της Αρμενίας.

Σε ανακοίνωση της αναφέρει:

Για άλλη μια φορά γίναμε θεατές της επιθετικότητας του Αζερμπαϊτζάν. Παρά τα παγκόσμια μέτρα για την καταπολέμηση της επικίνδυνης πανδημίας και προκειμένου να αποσπαστεί η προσοχή του λαού από τις εσωτερικές πολιτικές τριβές και συνεχείς αποτυχίες της χώρας τους, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν επιτέθηκαν στα χωρία Τσιναρί και Μοβσές της επαρχίας Ταβούς στα βορειοανατολικά σύνορα της Αρμενίας.

Οι επιθέσεις αναχαιτίστηκαν από τις συνοριακές δυνάμεις, ενώ ο αρμενικός στρατός τέθηκε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, για να αποκρούσει οποιαδήποτε νέα προσπάθεια εισβολής.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την συνεχιζόμενη επιθετικότητα του Αζερμπαϊτζάν, ενάντια στην Αρμενία και το Αρτσάχ (Ναγκόρνο Καραμπάχ) και καλούμε την Διεθνή κοινότητα να δει ξεκάθαρα την πραγματικότητα και την προσπάθεια στρατιωτικής κλιμάκωσης, που επιχειρεί για άλλη μια φορά το Αζερμπαϊτζάν. Κάθε προσπάθεια στρατιωτικής επιθετικότητας του Αζερμπαϊτζάν είναι καταδικασμένη.
Καλούμε την διεθνή κοινότητα και την πολιτισμένη ανθρωπότητα να αξιολογήσει με σαφήνεια και να δηλώσει την αντίθεσή της στην επιθετική πολιτική της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν.
Καταδικάζουμε την κυνική στάση της Τουρκίας, που σπεύδει να δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή της στο Αζερμπαϊτζάν, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως πρόκειται για δυο καθεστώτα, που προωθούν την εχθρότητα και την μισαλλοδοξία.
ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑΣ



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.