Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ..o Ανηψιος του προθυπουργου.. απέστειλε εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα



Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ..o Ανηψιος του προθυπουργου.. απέστειλε εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης απέστειλε εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα, μετά τις καταγγελίες του έμπειρου δημοσιογράφου πως έδωσε προσωπική εντολή, να κόψουν τις εκπομπές του από του Action 24 και τον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, επειδή έκανε κριτική στην κυβέρνηση.

Μάλιστα  ο ανιψιός του πρωθυπυοργού ζητά από τον γνωστό δημοσιογράφο να ανασκευάσει αλλιώς θα του κάνει μήνυση και αγωγή! 

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ», αναφέρει μεταξύ άλλων στο εξώδικό του ο κ. Δημητριάδης και κάνει λόγο για εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του, που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο.


Ο κ. Δημητριάδης ζητά από τον Γ. Τράγκα να ανακαλέσει και να ανασκευάσει και προειδοποιεί ότι διαφορετικά θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια. 


pro news

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.