Πήγε ο πρωθυπουργός στο Μάτι να δώσει λεφτά να κάνουν πάρκο!!!!

Σε μια περιοχή όπου είχε γίνει απαλλοτρίωση από το 1920 και ήταν κληροτεμάχια για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας. Που φυσικά δεν τους χαρίστηκαν, αλλά τα πλήρωσαν κανονικότατα στην εκκλησία στην οποία ανήκε η έκταση πριν την απαλλοτρίωση. Στην περιοχή  που λιγουρεύονταν χρόνια τώρα μιας και οι μικρασιάτες την ανέδειξαν και την καθάρισαν, ξαφνικά "είδαν" αυθαίρετα.

Κάηκαν άνθρωποι, χάθηκαν ψυχές και περιουσίες και ο Πρωθυπουργός πήγε να μοιράσει υποσχέσεις και λεφτουδάκια που δεν έχει για να χτίσει η "εκκλησία"!!! οικιστικές μονάδες (δομή φιλοξενείς μυρίζει) και μεσογειακό πάρκο!!!

Φιέστες προεκλογικές επάνω στις στάχτες...
Δήθεν έρευνες για να τραβήξουν τα βλέμματα από το Αιγαίο...
Δυο χρόνια τώρα καμία κίνηση, καμία έρευνα, κανείς δεν ήξερε και δεν είδε τίποτα.

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια;



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.