Επεισόδια στο Σύνταγμα: «Βροχή» μολότοφ - Πεδίο «πολέμου» το κέντρο της Αθήνας


Ένταση επικρατεί στο Σύνταγμα καθώς κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις ξέσπασαν επεισόδια.

Αγνωστοι έριξαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις και αυτές απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων με συνέπεια η κατάσταση να ξεφύγει. Η ατμόσφαιρα έχει γίνει αποπνικτική με τον κόσμο να προσπαθεί να προφυλαχθεί.

Παράλληλα, εγκλωβισμένοι είναι αρκετοί οδηγοί αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας καθώς από τη μία οι κεντρικοί δρόμοι είναι κλειστοί λόγω επεισοδίων και από την άλλη, αρκετοί παράδρομοι είναι κλειστοί λόγω "Μεγάλου Περιπάτου". Σύμφωνα με μαρτυρίες στο "Π", αναγκάζονται να κάνουν κύκλους εδώ και ώρα μέχρι να μπορέσουν να βρουν μια διέξοδο.

 ΠΗΓΗ http://www.topontiki.gr


 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.