Μετά τα πανηγύρια έρχονται μετρα για γάμους, βαφτίσεις, συναυλίες.


Υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες για τις οποίες η κυβέρνηση πρέπει να λάβει αποφάσεις. Μεταξύ αυτών, οι γάμοι και οι κάθε είδους άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως επίσης οι συναυλίες και τα φεστιβάλ.

Η επιτροπή των Ειδικών και των Λοιμοξιολόγων την οποία συμβουλεύεται έως τώρα η κυβέρνηση στη λήψη των αποφάσεων που έχει λάβει φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην πρότασή της.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, θα προτείνουν περιορισμό των καλεσμένων σε κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις όπως είναι οι γάμοι και οι βαφτίσεις καθότι είναι πάντα η ευκαιρία για ένα… αυτοσχέδιο γλέντι.

Το όριο προτείνεται να είναι τα 50 άτομα προκειμένου να τηρούνται οι μίνιμουμ αποστάσεις ασφαλείας, κατά το δυνατόν πάντα.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη ακόμη ποιες αποφάσεις θα ληφθούν για τις ελάχιστες έτσι κι αλλιώς συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί καθώς και για τα κάθε είδους φεστιβάλ που ήδη ξεκινούν σε πολλούς δήμους της χώρας.

Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις δεν θα αργήσουν.

HJ
https://hellasjournal.com/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.