Καλληθέα: Ζούσε ένα μήνα με τη νεκρή μητέρα της

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ....
ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ.

Μία οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε στην Καλλιθέα όπου μία 58χρονη ζούσε επί τρεις εβδομάδες μαζί με τη νεκρή μητέρα της.

Η γυναίκα, η οποία έμενε σε ισόγειο πολυκατοικίας, είχε σφραγίσει τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού ενώ είχε τυλίξει το πτώμα της μητέρα της με νάιλον και το είχε κρύψει στη ντουλάπα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το πτώμα της ηλικιωμένης σε προχωρημένη σήψη την Τετάρτη το βράδυ μέσα σε πολύ δυσάρεστη και αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Στους αστυνομικούς η 58χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν είχε χρήματα για την ταφή.

Ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό της γυναίκας σε ψυχιατρείο καθώς η 58χρονη φαίνεται πως αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας κακοποίησής της από τον πατέρα της από όταν ήταν παιδί.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.