Η θαλαμηγός του Ρότσιλντ στη Χαλκιδική
Τα βλέμματα λουόμενων και τουριστών μαγνητίζει τις τελευταίες ώρες η εντυπωσιακή θαλαμηγός Planet Nine που έχει αγκυροβολήσει μεταξύ Αμμουλιανής και Ουρανούπολης, στη Χαλκιδική.

Το υπερπολυτελές σκάφος, ιδιοκτησίας του γνωστού 49χρονου τραπεζίτη Νατ Ρότσιλντ βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο Αιγαίο, όπου πραγματοποιεί κρουαζιέρα (εθεάθη σε Κω και Ρόδο, και δεν παρέλειψε να περάσει και από την όμορφη Χαλκιδική.

Η θαλαμηγός αξίας 85 εκατ. ευρώ, μπορεί να φιλοξενήσει 16 άτομα με 26 άτομα πλήρωμα και να φτάσει ταχύτητα 16 κόμβων.

Το μήκος του σκάφους αγγίζει τα 73 μέτρα, ενώ διαθέτει και ελικόπτερο, το οποίο διακρίνεται να προσεγγίζει τη θαλαμηγό στο βίντεο της Voria.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θαλαμηγός μπορεί να ενοικιαστεί με κόστος που ξεπερνά τα 120.000 ευρώ ημερησίως.

Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος τραπεζίτης λατρεύει την Ελλάδα και τις ομορφιές της, καθώς διατηρεί έπαυλη στην Κέρκυρα. Μάλιστα, δείχνει να έχει δεθεί πολύ με τη χώρα μας και ιδίως με το νησί των Φαιάκων, αφού πρόσφατα εξέφρασε στο Twitter την αντίθεσή του στο Kassiopi Project. Η έπαυλή του βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την έκταση όπου δρομολογείται η επένδυση της NCH Capital στην Κέρκυρα.


 https://www.voria.gr/


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.