ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ;

φωτο pronews
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 30/7/2020
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ανυπομονούν να πάνε διακοπές οι κυβερνώντες και μας "απειλούν" καθημερινά με σκληρά μέτρα γιατί δεν τηρούμε τους κανόνες και θα αρρωστήσουμε όλοι!!!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.

Αν κρίνετε ότι πρέπει να σημάνετε συναγερμό για τη λήψη κάποιου μέτρου, μην διστάσετε να το κάνετε έγκαιρα», τόνισε ο πρωθυπουργός στους επιστήμονες.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο Κίμων Δρακόπουλος, καθηγητής Επιστήμης των Δεδομένων.

Οικονομολόγοι, στατιστικολόγοι, νομικοί, αθλητές, βιβλιοπώλες, τεχνοκράτες, άεργοι επαγγελματίες πολιτικοί κι ένας λοιμωξιολόγος κρατούν τη τύχη της χώρας και της ζωής μας στα χέρια τους!!!!



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.