Σήμερα η ψήφιση του αμφιλεγόμενου νομοσχεδίου για την ιδιωτική εκπαίδευση


Σήμερα Τρίτη θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφιση του αμφιλεγόμενου νομοσχεδίου για την ιδιωτική εκπαίδευση, σε μία συνεδρίαση, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναμένεται να κάνει παρέμβαση.

Σημειώνεται πως με νομοθετικές βελτιώσεις από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα και σε β’ ανάγνωση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου.

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής, των άρθρων και στο σύνολο του κατά πλειοψηφία. Υπέρ της αρχής του τάχθηκε η ΝΔ, ενώ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης ψήφισαν κατά, πλην της Ελληνικής Λύσης που επιφυλάχθηκε για την Ολομέλεια.

altsantiri.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.