Έξωση ηλικιωμένων με την αστυνομία να σπάει την πόρτα


Έξω από το σπίτι τους έβγαλε η αστυνομία ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Πετράλωνα εξαιτίας τραπεζικών χρεών. Μάλιστα προκειμένου να γίνει η έξωση, οι αστυνομικοί έσπασαν τη πόρτα.
Μια εικόνα από το εξωτερικό με την αστυνομία να βγάζει πολίτες από τα σπίτια τους, μετά από κατασχέσεις λόγω χρεών, ήρθε και στη χώρα μας, με ένα αντίστοιχο περιστατικό να λαμβάνει χώρα το πρωί της Πέμπτης.

Ένα ζευγάρι ηλίκιωμένων, που είχαν χρέη στη τράπεζα, αναγκάστηκαν σε έξωση από το σπίτι που διέμενε στα Πετράλωνα, καθώς αυτό κατασχέθηκε. Η έξωση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της αστυνομίας και με την παρουσία δύο δικαστικών κλητήρων.
Οι αστυνομικοί, οσάν επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να βγάλουν το ηλικιωμένο ζευγάρι από το σπίτι του, έσπασαν τη πόρτα. Μάλιστα όταν γείτονες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την έξωση, προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές στο τμήμα Ακροπόλεως.

thepressproject.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.