Το σκάνδαλο των αιολικών

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 20/7/2020
Ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τη ληστεία που δρομολογείται εις βάρος των Ελλήνων – οι οποίοι θα κληροδοτήσουν έτσι μία γερμανική αποικία χρέους στα παιδιά τους, πλημμυρισμένη με φθηνούς παράνομους μετανάστες, δορυφόρο της Τουρκίας, χωρίς κανένα δικό της περιουσιακό στοιχείο, καθώς επίσης με διπλάσιο δημόσιο χρέος ως προς το ΑΕΠ, σε σχέση με το 2009. Ακόμη χειρότερα, με ένα κόκκινο ιδιωτικό όσο καμίας άλλης χώρας στην παγκόσμια ιστορία – το οποίο τους καθιστά αυτόματα εξαθλιωμένους σκλάβους χρέους των Γερμανών.


Επικαιρότητα

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, το υπουργείο (εξαρτημένης) ενέργειας και δήθεν περιβάλλοντος, απαγόρευσε την εγκατάσταση αιολικών πάρκων σε 14 βραχονησίδες, δήθεν για λόγους περιβαλλοντικούς (πηγή) – όταν την ίδια στιγμή έχει πλημμυρίσει την υπόλοιπη κατοικημένη Ελλάδα με ανεμογεννήτριες που καταστρέφουν το περιβάλλον, δεν ανακυκλώνονται όταν παρέλθει ο χρόνος ζωής τους και προκαλούν πολλά προβλήματα στα πτηνά κυρίως, καθώς επίσης ασθένειες στους ανθρώπους.

Εντελώς «τυχαία», το εγχείρημα είναι της ελληνικής εταιρίας EUNICE που κατασκεύασε τη μοναδική ανεμογεννήτρια που παράγεται στην Ελλάδα (πηγή) – ενώ εμείς έχουμε τεθεί υπέρ των επενδύσεων στις βραχονησίδες, όπως είναι οι ιχθυοκαλλιέργειες, κυρίως για λόγους εθνικούς αφού έτσι προστατεύεται η ΑΟΖ μας. Φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο να εμποδίζεται η ελληνική παραγωγή από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής της χώρας μας – για να μας πουλούν μόνο τη δική τους «πράσινη» ενέργεια.

Εκτός αυτού, επειδή το πάρκο θα παρήγαγε 436 MW, όσα περίπου σχεδιάζει να παράγει ο εθνικός εργολάβος μας και ευνοούμενος της κυβέρνησης, η ΤΕΡΝΑ (πηγή), ίσως πρόκειται για αθέμιτο ανταγωνισμό με βρώμικη πολιτική χροιά – ελπίζοντας να μην είναι η αιτία η παραχώρηση των νησίδων μας στην Τουρκία, μαζί με τις ΑΟΖ μας.

Υπενθυμίζουμε πως ανεμογεννήτριες είχε κατασκευάσει και η ΠΥΡΚΑΛ, ΕΑΣ σήμερα, ήδη το 1980, ενώ ήταν μία από τις πρώτες στην Ευρώπη – η οποία στη συνέχεια εμποδίστηκε, προφανώς για να μας πουλούν οι άλλες χώρες τις δικές τους, στα πλαίσια της γνωστής κομματικής διαφθοράς που κατάντησε τους Έλληνες γκαρσόνια των Γερμανών. Κάτι ανάλογο σχεδίαζε η ΕΑΒ για τη ΔΕΗ το 1986 – με τα ίδια αποτελέσματα (πηγή).

Περαιτέρω, εύλογα απορεί κανείς γιατί το υπουργείο επιτρέπει ανεμογεννήτριες στα Άγραφα, σε μία κατοικημένη περιοχή NATURA και όχι στις βραχονησίδες – σημειώνοντας πως η ελληνική EUNICE διαθέτει επί πλέον δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μάλιστα πανευρωπαϊκό (πηγή). Το γεγονός αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μία σοβαρή ελληνική εταιρία που ενδεχομένως «σαμποτάρεται» από την εγχώρια και διεθνή ελίτ – με τη βοήθεια της πολιτικής που ενεργεί ως υπηρέτης της.

Σημειώνουμε επίσης πως η δέσμευση της 6ης έκθεσης της αυξημένης εποπτείας της Ελλάδας (=του νέου ονόματος του 4ου μνημονίου) από το Μάιο του 2020 (πηγή, σελίδα 89), είναι ουσιαστικά το ξεπούλημα όλων των ενεργειακών μας εταιριών – όπως της ΔΕΠΑ, της ΔΕΣΦΑ, των ΕΛΠΕ, της ΔΕΗ, του ΔΕΔΔΗΕ και του υπολοίπου του ΑΔΜΗΕ, από τον εκκαθαριστή και εκτελεστή της Ελλάδας (ανάλυση). Την ίδια στιγμή προωθείται η επιδότηση με 100 εκ. € της εισαγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τη Γερμανία κυρίως – ξανά για δήθεν περιβαλλοντικούς λόγους, όταν παράλληλα δρομολογείται το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ, παρά το ότι είναι ιδανική για την παραγωγή μπαταριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων που πριμοδοτούνται από την ΕΕ, κατά παράβαση των κανόνων περί μη στήριξης βιομηχανιών από τα κράτη.

Δυστυχώς όμως ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τη ληστεία που δρομολογείται εις βάρος των Ελλήνων – οι οποίοι θα κληροδοτήσουν έτσι μία γερμανική αποικία χρέους στα παιδιά τους, πλημμυρισμένη με φθηνούς παράνομους μετανάστες, δορυφόρο της Τουρκίας, χωρίς κανένα δικό της περιουσιακό στοιχείο, καθώς επίσης με διπλάσιο δημόσιο χρέος ως προς το ΑΕΠ, σε σχέση με το 2009. Ακόμη χειρότερα, με ένα κόκκινο ιδιωτικό όσο καμίας άλλης χώρας στην παγκόσμια ιστορία – το οποίο τους καθιστά αυτόματα εξαθλιωμένους σκλάβους χρέους των Γερμανών.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΝΙΩ
analyst.gr



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.