Μήπως πονάτε σε αυτά τα 9 σημεία του σώματός σας; Αν ναι, τότε το πρόβλημα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που νομίζετε!

Ένα από τα πράγματα που η Δυτική ιατρική δυστυχώς αγνοεί ευρέως είναι η σύνδεση ανάμεσα στο σώμα και το μυαλό μας, το πνεύμα και τα συναισθήματα.
Συχνά βιώνουμε συνδέσεις ανάμεσα στη σωματική και συναισθηματική κατάσταση, αλλά οι περισσότεροι απλά δεν δίνουμε σημασία σε αυτά.

Δώστε προσοχή σε αυτά τα σημάδια:

1. Πόνος στο κεφάλι
Πόνος στο κεφάλι, όπως πονοκέφαλοι ή ημικρανίες, μπορεί να οφείλονται από έντονο άγχος της ημέρας. Χαλαρώστε και αφήστε το στρες της μέρας να φύγει.

2. Πόνος στον αυχένα
Αν νιώθετε πόνο στον αυχένα, τότε μπορεί να δυσκολεύεστε να συγχωρέσετε άλλους ή τον εαυτό σας. Αν νιώθετε πόνο σε αυτή τη περιοχή, σκεφτείτε όλα όσα αγαπάτε στους άλλους και βρείτε τη δύναμη να τους συγχωρέσετε.

3. Πόνος στους ώμους
Ο πόνος στους ώμους μπορεί να είναι ένδειξη ότι κουβαλάτε ένα μεγάλο συναισθηματικό φορτίο. Επικεντρωθείτε στη λύση του προβλήματος και μοιράστε αυτό το βάρος με άτομα της ζωής σας.

4. Πόνος στην πλάτη
Πόνος στην πλάτη σημαίνει ότι δεν έχετε αρκετή συναισθηματική στήριξη. Μπορεί να νιώθετε ανεπιθύμητοι ή δεν δέχεστε αρκετή αγάπη. Αν είστε εργένηδες, μπορεί να σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να βγείτε μερικά ραντεβού.

5. Πόνος στη μέση
Πόνος στη μέση μπορεί να σημαίνει ότι ανησυχείτε υπερβολικά για οικονομικής φύσης προβλήματα. Μπορεί να είναι ώρα να ζητήσετε αύξηση. 

6. Πόνος στους αγκώνες
Πόνος στους αγκώνες σημαίνει ότι αντιστέκεστε να αλλάξετε τη ζωή σας. Κάντε συμβιβασμούς και βγείτε από την ασφάλεια της ζωής σας.

7. Πόνος στα χέρια
Πόνος στα χέρια σημαίνει ότι δεν έχετε την κατάλληλη αποδοχή από τους άλλους. Κάντε νέους φίλους, βγείτε για φαγητό με ένα συνάδερφο και γενικά δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά.

8. Πόνος στους γοφούς
Πόνος στους γοφούς σημαίνει ότι φοβάστε να προχωρήσετε στη ζωή σας. Ίσως είστε πολύ προσεκτικοί όταν παίρνετε αποφάσεις.

9. Πόνος στα γόνατα
Πόνος στα γόνατα μπορεί να είναι ένδειξη ότι ο εγωισμός σας είναι πολύ μεγάλος και σκέφτεστε ότι είστε ανώτεροι από τους άλλους. Γίνετε πιο ταπεινοί. Περάστε λίγο χρόνο κάνοντας εθελοντισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.