Γερμανική εφημερίδα καλεί την Ελλάδα να κάτσει στο τραπέζι με τους Τούρκους για 3.000 νησιά στο Αιγαίο”!


Απίστευτες απόψεις έχουν αρχίσει να δημοσιοποιούνται από τη Γερμανία για τα ελληνοτουρκικά και αυτό δεν θα ήταν ίσως πρόβλημα αν η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε “δώσει τα κλειδιά” για την “επίλυση της κρίσης” στο Βερολίνο!

Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, σε σχόλιο της αφού εκθειάζει την Μέρκελ για την παρέμβαση της ,μέσω της οποίας υποτίθεται αποφύγαμε τη σύγκρουση με την Τουρκία γράφει:

“Η Άγκυρα ανέβαλε προς το παρόν τις προκλητικές γεωτρήσεις της. Τώρα θα πρέπει να μιλήσουν. Αυτό όμως σημαίνει πως η Αθήνα θα πρέπει να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για τα κυριαρχικά δικαιώματα των 3.000 νησιών και νησίδων της. Αυτό για τον  Ερντογάν, ο οποίος επιδιώκει τη μοιρασιά των ενεργειακών πόρων, είναι μια αναμφισβήτητη νίκη”!

Η Süddeutsche Zeitung δεν είναι …Bild και γι΄ αυτό τα όσα γράφει δεν είναι προφανώς  τυχαία.

Καλό θα ΄ναι στην Αθήνα ,η κυβέρνηση να επαναπροσδιορίσει την πολιτική της στα ελληνοτουρκικά ,γιατί δεν είναι στραβός ο γυαλός, αλλά εκείνη αρμενίζει αμέριμνη στραβά και επικίνδυνα.
https://www.militaire.gr/
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.