Ελλάδα η ατομική επιχείρηση της οικογενείας Μητσοτάκη και των κολλητών



Από που να ξεκινήσει κανείς χωρίς να λερωθεί...

Πόσοι από μας γνωρίζουν άραγε πως το οικόπεδο στην Τήνο που αγόρασε η Μαρέβα με 60 χιλιαρικάκια μόνο, αντί 800.000 που ήταν η αντικειμενική αξία του;

Το εν λόγω ακίνητο αγοράστηκε με αυτή την πρωτοφανή "έκπτωση" στην τιμή της αντικειμενικής αξίας του ακίνητου από μια ofshore εταιρεία ιδιοκτησίας ποιανού;

Το αγαπητού φίλου και συνεργάτη της οικογένειας Μιχάλη Χριστοφοράκου.
Ναι, αυτού το "καλού"παιδιού της siemens που πλέον μένει στη μαμά Γερμανία μιας κι εδώ είναι ακόμα καταζητούμενος για τα σκάνδαλα της siemens.
Γειτόνισσα έχει την οικογένεια Δενδρινού και τους ιδιοκτήτες της offshore εταιρείας Μystras Ηolding, στην οποία ο βασικός μέτοχος της είναι ο καταζητούμενος  Χριστοφοράκος έχει έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικέντιου και Γκραναντιν.
Σχεδόν όλα τα ακίνητα της οικογένειας έτσι έχουν αγοραστεί. Η  οικογένεια είναι πίσω από πολλά fund όπως αυτό της ΔΕΗ ας πούμε που συνεργάζεται με την JP Morgan.
Και μάλλον κάπως έτσι θα σκοπεύουν να αγοράσουν και  τις πρώτες κατοικίες των "κόκκινων" δανειοληπτών....

Το ίδιο κόλπο κάνει όλη η οικογένεια, όχι μόνο η Μαρέβα....


Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε σκανδαλωδώς αναθέσει στην εταιρεία που εκπροσωπούσε ο Αχ. Φλώρος την κατασκευή του πρώτου εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Λαύριο.


Το παρελθόν του κυρίου Δημητριάδη, δικηγόρου στο επάγγελμα, περιλαμβάνει συνεργασίες και ιδρύσεις εταιρειών με συνεργάτες όπως τον Αριστείδη Φλώρο της ENERGA, ο Δηµητριάδης, όπως έχει καταθέσει και ο ίδιος στον ανακριτή, είχε ως δικηγόρος της Energa ενεργό ρόλο σε αρχικό στάδιο στη διαδικασία δηµιουργίας των offshore µέσω των οποίων διοχετεύτηκε στο εξωτερικό το χρήµα στην υπόθεση Energa. 


Τον Ιούνιο του 2012 ιδρύεται ακόµη µια εταιρεία συµφερόντων της οικογένειας, η LINK 2U CREDIT AE, εισπρακτική εταιρεία µε µέτοχο τη LINK 2U AE. Στο ∆Σ της νέας εταιρείας συµµετέχει η Καρ. Φλώρου. Στις 11 Σεπτεµβρίου 2012 η αδερφή του Αρ. Φλώρου αποχωρεί από το ∆Σ και τη θέση της παίρνει ο Γρ. ∆ηµητριάδης, ο οποίος αποχωρεί στις 17 Ιανουαρίου 2013.
Η εν λόγω εταιρεία ειναι ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ.

Ο Φρουζής της ΝΟΒΑΡΤΙΣ επίσης, είχε σχέσεις φιλικές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων, είχε αποκαλυφθεί ότι ο Φρουζής ήταν σύμβουλος της εταιρείας Endeavor, το ελληνικό παράρτημα της οποίας είχε ιδρύσει η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.  


Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να είναι αυτός που ανέλαβε να προωθήσει τον Φρουζή όταν αποχώρησε από τη Novartis, ενώ εκείνος με τη σειρά του θα τον υποστήριζε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Μεταξύ άλλων διοργάνωσε και το δείπνο στήριξης για να έρθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε επαφή με διευθυντές πολυεθνικών. 
Είχε δίκιο τελικά η κυβέρνηση ότι  οι Financial Times κάνανε λάθος. Η διάταξη όντως δεν αφορούσε μόνο «υπόδικους επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εφοπλιστές», αφορούσε τελικά και τον βασικό κατηγορούμενο της Novartis κ. Φρουζή! 


Στην Αγγλία είχαν φτιάξει υποκατάστημα της Εθνικής με διευθυντή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μάλιστα του είχαν δώσει και απεριόριστες χωρίς όριο αρμοδιότητες λες και ήτανε του πάππου του χωράφι.
Η σύσταση της ανώνυμης εταιρείας με αριθμό 24181 έγινε στην Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου 1999.


Έπεται συνέχεια...


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας Ellas-Planet στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.