Υπήρχε και τρίτο άτομο είπε η Μαρκέλλα. Υποψίες για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας


Τρίτο άτομο εμπλέκεται στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη όπως επιβεβαίωσε η ανήλικη, ενώ την ύπαρξή του αρνείται η κατηγορούμενη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε σχετικά με το τρίτο πρόσωπο ότι:

"Αυτό το είχε πει από την αρχή ο αδερφός της. Η μικρή το εκμυστηρεύτηκε στον αδερφό της πως υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στο σπίτι. Είναι προφανέστατα ερώτηση της ανακρίτριας στην κατηγορουμένη. Να είναι τέτοια φαντασίωση τρίτο άτομο αποκλείεται".

Ποιος είναι ο τρίτος άνθρωπος

Η 10χρονη   περιέγραψε τον τρίτο άνθρωπο, ως έναν άνδρα μαύρο με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, όπως μετέδωσε το Star. 
Όταν ρωτήθηκε, κατά την ανάκριση, η 33χρονη για τον συγκεκριμένο άνδρα, απάντησε ότι η μικρή είχε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε δώσει.

"Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι, δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως  είναι εικόνες της από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι, δεν μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο" ανέφερε η κατηγορούμενη.

Μάλιστα, οι Aρχές, σύμφωνα με το Star, υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι, έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, πάντα με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη. Οι διαδρομές στα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας είναι συγκεκριμένες και ιχνηλατούνται από ειδικούς.

Η κατηγορούμενη ανέφερε στην απολογία της ότι η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

"Γνώριζα ότι η 10χρονη έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ και η μητέρα της και τα παιδιά. Τα παιδιά ζούσαν στο ισόγειο. Η πόρτα του σπιτιού τους ήταν πάντα ανοιχτή, μπαινόβγαινε πάρα πολύς κόσμος. Το μικρό παιδάκι δεν το χτυπούσε τόσο πολύ όσο το κορίτσι". 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας Ellas-Planet στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.