Ο ιός των κυβερνώντων


Ο κόσμος πεινάει  και οι κυβερνώντες κερνούν ραπανάκια για την όρεξη....

Μεγάλος περίπατος ή μεγάλος περί- πάτος;

Μετά από ένα lockdown 4 μηνών όπου καταστράφηκαν όλες οι επιχειρήσεις της χώρας κι έμειναν όρθιες μόνο οι ξένες πολυεθνικές και οι τράπεζες, οι κυβερνώντες αγρόν αγοράζουν και προσπαθούν να μας πείσουν πως μας έσωσαν κιόλας!!!!

Όταν κατασπατάλησαν όλα τα δημόσια έσοδα σε χορηγίες ΜΜΕ  και συνεχίζουν τάζοντας επιδόματα και κάνοντας  έργα  βιτρίνας  χρονικής  διάρκειας 15 ετών, τότε δεν είναι απλά ανίκανοι αλλά προδότες.

Δε μπορεί να έχεις καταστρέψει όλη την παραγωγική τάξη της χώρας και να τους κυνηγάς με πρόστιμα ρίχνοντας τους και την ευθύνη.

Δε μπορείς να κάνεις έργα βιτρίνας για να λες οτι, "να τι σας έφτιαξα", όταν ο κόσμος δεν έχει εργασία και με τα τερτίπια σας δεν δικαιούται ούτε επιδόματα κι αν δικαιούται κανένα δε φτάνει ούτε για τα απολύτως απαραίτητα.

Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλους δήμους φυσικά, προσκείμενους στο κυβερνών κόμμα.

Τα πρόστιμα τα επιβάλλουν για να βγάλουν τα σπασμένα από εμάς για ακόμα μια φορά.....


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.