Βανδαλισμοί ή προβοκάτσια;

Πολλή φασαρία σήμερα για βανδαλισμό ενός γκράφιτι του Γιάννη Ανετοκούμπο και ενός γκράφιτι  του Τζορτζ Φλόιντ!
Φασιστικά λέει σύμβολα! Μιας και η Χρυσή Αυγή πήγε από κει που ήρθε μιας και τελείωσε τη δουλειά της, μετά την είσοδο της στη βουλή και στη ζωή μας, ξαφνικά γίναμε όλοι ρατσιστές και φασίστες. 
Αυτό πέρασε στη συνείδηση των πολιτών οι οποίοι υποχωρούν προκειμένου να μην τους βάλουν την ταμπέλα του φασίστα και του ρατσιστή! 
Ποιοι; Οι πραγματικοί φασίστες φυσικά, που αποφάσισαν να ισοπεδώσουν οτιδήποτε ελληνικό. Γλώσσα, ιστορία, συνείδηση, πίστη, οικογένεια, αξίες και αρχές.

Για τους βανδαλισμούς των αγαλμάτων του Κολοκοτρώνη, του Καραΐσκάκη, του Καποδίστρια δεν είδαμε να διαμαρτυρηθεί κανείς τους περνούν στα ψιλά....

Για τους βανδαλισμούς στις εκκλησίες μας και στα ιερά και όσια μας δεν είδαμε να διαμαρτυρήθηκε κανείς....

Ας μην ξεχνάμε πως με κάτι τέτοιες προβοκάτσιες και κάτι τέτοιους δήθεν βανδαλισμούς ή δήθεν δολοφονίες έχουν ξεκινήσει στο παρελθόν μεγάλες ταραχές και πόλεμοι.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας Ellas-Planet στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.