Δ. Αγιάς οργή από τη νέα διακοπή ρεύματοςΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Οργισμένες είναι οι αντιδράσεις του Δήμου Αγιάς, φορέων και επιχειρηματιών της περιοχής από τη νέα διακοπή ρεύματος – για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο – στα παράλια και μάλιστα την ώρα που είναι γεμάτα με επισκέπτες.

Ήδη χωρίς ρεύμα βρίσκεται για περισσότερο από μία ώρα εκτεταμένη περιοχή των παραλίων (ενδεικτικά Σωτηρίτσα, Βελίκα, Παλιουριά κ.α.) την στιγμή που οι επιχειρήσεις περίμεναν να δουλέψουν, εξυπηρετώντας χιλιάδες κόσμου.

Μάλιστα, ήδη έχει προαναγγελθεί πως από την εκκίνηση της προσεχούς εβδομάδας εκπρόσωποι τόσο του Δήμου Αγιάς, όσο και των φορέων, θα επιδιώξουν να έχουν συνάντηση με την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ στη Λάρισα, ενώ μεταξύ αυτών που εξετάζουν είναι και η κατάθεση αναφοράς στον Εισαγγελέα.

Σε δήλωσή του στη larissanet ο αντιδήμαρχος Νίκος Ντάγκας υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο… Καταστρέφεται ο κόσμος».

Μάλιστα, σημειώνουν πως πέρα από την πολύωρη διακοπή ρεύματος του περασμένου Σαββάτου, σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καταγράφονταν έντονες αυξομειώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος.
larissanet.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.