Θεσσαλονίκη: Απείλησαν ιδιοκτήτη διαγνωστικού κέντρου επειδή πουλάει φτηνά το τεστ κορωνοϊού


Για τις περισσότερες επιχειρήσεις η πανδημία του κορωνοϊού ήταν ένας οικονομικός εφιάλτης. Το ίδιο χρονικό διάστημα κάποιες άλλες επιχειρήσεις είδαν τους τζίρους τους να αυξάνονται κατακόρυφα.

Λίγες ημέρες μετά τον παγκόσμιο συναγερμό τα διαγνωστικά κέντρα ξεκίνησαν να διαφημίζουν τα τεστ για τον COVID-19. Στη Θεσσαλονίκη τα πρώτα τεστ για τον κορωνοϊό κόστιζαν περισσότερα από 200 ευρώ. Σήμερα υπάρχει διαγνωστικό κέντρο που χρεώνει το τεστ 50 ευρώ.

Η μεγάλη διαφορά στις χρεώσεις προκάλεσε «τριβές» μεταξύ των διαγνωστικών εργαστηρίων. Κάποια από αυτά ανήκουν σε ισχυρούς ομίλους υγείας, ενώ άλλα είναι μικρές επιχειρήσεις με ελάχιστους εργαζόμενους.

Την περασμένη Παρασκευή ένας ισχυρός "παίκτης" του κλάδου με σημαντική παρουσία στην πόλη της Θεσσαλονίκης έβαλε στο στόχαστρό του ένα μικρό διαγνωστικό κέντρο. Στέλεχος της μεγάλης εταιρείας απείλησε τηλεφωνικά τον έναν εκ των δύο συνεταίρων του μικρού εργαστηρίου, δίνοντάς του διορία να αυξήσει την τιμή του τεστ COVID-19.

Θα περίμενε κανείς από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας να μην χρησιμοποιούν μεθόδους του υποκόσμου για να πλήξουν τον ανταγωνισμό.

 thestival.gr
επιμέλεια ΑΝΝΙΩ

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.