Από ποιον απειλείται ο Γιώργος Τράγκας;


Στην σημερινή του εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας είπε καθαρά πως ζήτησε την προστασία της ΕΛΛΑΣ γιατί έχει δεχτεί έμμεσες απειλές. 

Η ξαφνική απομάκρυνση του, από ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό με εντολή  του Μάξιμου και συγκεκριμένα του Γρήγορη Δημητριάδη, ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη και υπεύθυνο του πρωθυπουργικού γραφείου. 

Το παρελθόν του κυρίου Δημητριάδη, δικηγόρου στο επάγγελμα, περιλαμβάνει συνεργασίες και ιδρύσεις εταιρειών με συνεργάτες όπως τον Αριστείδη Φλώρο της ENERGA, ο Δηµητριάδης, όπως έχει καταθέσει και ο ίδιος στον ανακριτή, είχε ως δικηγόρος της Energa ενεργό ρόλο σε αρχικό στάδιο στη διαδικασία δηµιουργίας των offshore µέσω των οποίων διοχετεύτηκε στο εξωτερικό το χρήµα στην υπόθεση Energa. 

Οι σχέσεις των δυο αντρών όµως δεν τελειώνουν εκεί.

Είχαν φιλικές σχέσεις και συνεργάζονταν πολλά χρόνια πριν οι δυο οικογένειες.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε σκανδαλωδώς αναθέσει στην εταιρεία που εκπροσωπούσε ο Αχ. Φλώρος την κατασκευή του πρώτου εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Λαύριο.

Τον Ιούνιο του 2012 ιδρύεται ακόµη µια εταιρεία συµφερόντων της οικογένειας, η LINK 2U CREDIT AE, εισπρακτική εταιρεία µε µέτοχο τη LINK 2U AE. Στο ∆Σ της νέας εταιρείας συµµετέχει η Καρ. Φλώρου. Στις 11 Σεπτεµβρίου 2012 η αδερφή του Αρ. Φλώρου αποχωρεί από το ∆Σ και τη θέση της παίρνει ο Γρ. ∆ηµητριάδης, ο οποίος αποχωρεί στις 17 Ιανουαρίου 2013.
Η εν λόγω εταιρεία ειναι ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι συνεργός και μάρτυρας και σε άλλα εγκλήματα-παρανομίες που σχετίζονται με την Ε.Υ.Π και π. πράκτορες της υπηρεσίας.

Άρα είναι απόλυτα δικαιολογημένοι οι φόβοι του Τράγκα μη γίνει ο νέος Τζώρτζης Αθανασιάδης.....

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας Ellas-Planet στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.