Δεν έχουμε να φάμε λόγω των απαγορεύσεων για τον κορωνοϊό

πεινάω | Tumblr
 Δεν έχουμε να φάμε λόγω των απαγορεύσεων για τον κορωνοϊό

MA EINAI ΤΡΑΓΙΚΟ ...ΛΕΓΑΜΕ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 

ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ,,ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΖΕΙ 

ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ..ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,,ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ??

ΠΟΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ,,,ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ???ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ
ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ,,,

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΑΙΜΟΥ  
...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ,,,

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ,,,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣ ,,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ 


Συγκλονίζει η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα μέσα σε φούρνο στη Ρόδο λόγω της οικονομικής καταστροφής που έφερε το lockdown.

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει αφού τους τελευταίους μήνες έχει έρθει αντιμέτωπη με την απόλυτη φτώχεια λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

«Η κόρη μου λιποθύμησε από την πείνα. Είμαι άνεργη εδώ και τόσους μήνες. Είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος. Έχω να εργαστώ από πέρυσι τον Αύγουστο. Απολυθήκαμε, ήμασταν εποχικοί εργαζόμενοι», λέει και συμπληρώνει ότι εισόδημα στο σπίτι δεν μπαίνει.

«Δεν έχουμε να φάμε. Το παιδί πείναγε και εγώ δεν είχα. Θέλω να το πάω στο γιατρό απλά επειδή έγινε ντόρος αποφεύγω πάρα πολύ για το παιδί μου. Πρέπει να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι άνεργοι αυτή τη στιγμή. Είμαστε άνεργοι».

Υπενθυμίζουμε πως στα εποχιακά ξενοδοχεία για άγνωστο λόγο απαγορεύτηκε ν ανοίξουν μέχρι τις 15 Ιουνίου, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά να μην ανοίγουν καθόλου.

Δυστυχώς αρχίζουν και επιβεβαιώνονται όσοι θεωρούν πως το lockdown θα κοστίσει πολύ περισσότερο σε ανθρώπινες ζωές και στην υγεία των Ελλήνων από τον κορωνοϊό, καθώς θα οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες στην πείνα και την φτώχεια.

Η χώρα έχει ανοίξει εδώ και 9 ημέρες αλλά μέχρι στιγμής οι κρατήσεις και ο ξένος τουρισμός που ήλπιζε η κυβέρνηση, παρά τα διαφημιστικά πακέτα και τα «αποθεωτικά άρθρα», είναι μηδαμινές, ενώ τα επιπλέον μέτρα που επιβάλλονται από τους λοιμωξιολόγους κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο χλωμή.

Η χώρα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση από την κρίση του 2008 καθώς τα πράγματα είναι απελπιστικά και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν στην κυριολεξία να φάνε.

Αναφορικά με το συμβάν με το κοριτσάκι που λιποθύμησε από την πείνα, μιλώντας στο Open η κα Σ. Μανιά, από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Αγία Σοφία» Ρόδου, επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε ότι ο σύλλογος «ήρθε σε επαφή μαζί της. Είναι αξιοπρεπέσταση κυρία, δεν ζητά λεφτά, θέλει φαγητό για τα παιδιά της και μια δουλειά για να τα ζήσει» είπε η κα Μανιά και πρόσθεσε ότι ο σύλλογος έχει επιληφθεί του θέματος, για να έχουν τουλάχιστον αυτοί οι άνθρωποι ένα πιάτο φαγητό...

www.pronews.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας Ellas-Planet στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.