ΜΗΤΗΡ (Μήτις-ρ =Σοφία πού ρέει = Ροή Σοφίας )

ΜΗΤΗΡ (Μήτις-ρ =Σοφία πού ρέει = Ροή Σοφίας )

Η Γυναίκα δεν έχει την ανάγκη να γίνει ένας δυνατός άνδρας ούτε να γίνει ένας σοφός άνδρας.

Γιατί η γυναίκα έχει την δυνατότητα να γεννά δυνατούς και σοφούς άνδρες !!! Αυτό το ευλογημένο δώρο που έχει δοθεί στην γυναίκα, είναι πάνω και πέρα από κάθε Σοφία και Σοφό!!! 

 Κι’ εσείς γλυκές μου μανούλες μην παρασύρεσθε από την κοινωνία της φωτοτυπίας και της αντιγραφής του πρόχειρου και σκοτεινού.

 Να είστε αυθεντικές μανάδες, υπερήφανες και να έχετε την συνεχή λαχτάρα και διάθεση να τεκνοποιείτε ελπιδοφόρες αυθεντίες. 

 Παρακαλώ σας προετοιμαστείτε και μη λησμονείτε την μητρική σας αιώνια ιδιότητα και αποστολή. 

 Μην επιτρέπετε να σας χειραγωγούν και να σας εκτρέπουν απ’ το πανανθρώπινο καθήκον. 

Αυτός είναι ο ιερότερος ρόλος που σας έμελλε να έχετε πάντα. 
 Σκοτείνιασε ο κόσμος από τα λάθη των ανθρώπων και είναι ανάγκη τώρα εσύ, μάννα, να πάρεις στα καθαρά μητρικά σου χέρια την αγωγή των παιδιών σου… 

 Όπως δηλητηριάζεται η μάνα γη και μεταλλάσσονται οι σπόροι της, ( υβρίδια = ύβρις ) έτσι άδοξα αλλοιώνεστε και ταπεινώνεστε και σεις ευγενικές μου μελλοντικές μανάδες, με συνέπεια να γεννάτε και να αναθρέφετε αδύνατα και ευάλωτα τέκνα. Αντισταθείτε!!! 

 Γυαλίστε τις ασπίδες σας με τον ορθό σας μητρικό λόγο και παραδώστε τες στα παιδιά σας, για να είναι ά-τρωτα στην ανισόρροπη πληροφορία του αντί-λογου, του παρά-λογου, του πονηρού και του απάνθρωπου. 

 Με το δίκτυ των αρετών σας ζητήστε να κυοφορήσετε τέκνα ηρωικά, που θα αποτελέσουν τους θεράποντες ηγέτες αυτής της άρρωστης ανθρωπότητας. 

Η άξιες μανάδες, όπως οι Σπαρτιάτισσες , έχουν την χαρά να βλέπουν τα παιδιά τους ηρωικούς φύλακες και υμνητές της ελευθερίας, της γνώσης της αληθείας και της δικαιοσύνης. 

 Μητέρα, που υφαίνεις την λαμπρή στολή της ψυχής των τέκνων σου. 
Μητέρα, που τρέφεις με τις αρετοθηλές σου τους μελλοντικούς πολεμιστές του Θείου Νόμου.

 Μητέρα, που ακούραστα στα ενδομήτρια άβατα ιερά σου ιερουργείς και διασώζεις τις θείες μας υπάρξεις. Εσύ μόνο μπορείς να αναδείξεις το αγαπημένο σου βλαστάρι σε θεϊκό ουράνιο φύτρο.

Μητέρα, που υπερήφανα σφυρηλατείς το οπλοστάσιό μας, για να είμαστε άτρωτοι στις επιθέσεις του ψεύδους και της δια-φθοράς. 

 Μητέρα, κάνε να ανθήσουν στον ευλογημένο λογόκηπό σου και να καρποφορήσουν τα λογολούλουδά σου και δώστα στα παιδιά σου, για να έχουν φωτεινή πορεία προς τον δρόμο της Αρετής.

Μητέρα, υποκλίνομαι εμπρός σου και σε παρακαλώ γύρισε στο ιερό Σου θρόνο, διαφύλαξε και δίδαξε στα παιδιά σου τον δρόμο της θυσίας, που τόσο καλά μόνο εσύ γνωρίζεις!!!

 Οι κόρες σου, με το παράδειγμά σου ας προετοιμάζονται για την ίδια ιερή αποστολή και είθε να λάβουν ευθύνη και σκυτάλη από σέ, για να συνεχίσουν να γεννούν Φύλακες και Υμνητές!!!

 Για τον σκοπό αυτό καλούνται οι απανταχού Έλληνίδες και όλες οι μανάδες του κόσμου για μια ομαδική προσπάθεια ανακατάληψης των μητρικών ιερών υψωμάτων, που πέρα από τον χρόνο και τον χώρο σας ανήκουν. 

 Από αυτά τα ιερά υψώματα θα δείξετε στα παιδιά σας την κορυφή του ιερού Ταΰγετου, για να ακολουθήσουν την πραγματική ορειβασία του αγνού πολεμιστή!!!

* Μήτις, η πρώτη από τις γυναίκες του Δία και η σοφότερη θεών και ανθρώπων. Την σοφία της και την φρόνησή της, κληρονόμησε η κόρη της Αθηνά…

Γεώργιος Σούμπασης
Μαθηματικός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.