“Καταστροφική νέα λιτότητα φέρνει η απόφαση του Eurogroup”, λέει το ΜέΡΑ 25


“Καταστροφική νέα λιτότητα φέρνει η απόφαση του Eurogroup”, λέει το ΜέΡΑ 25


Την έντονη αντίθεσή του στην απόφαση του Eurogroup εκφράζει το ΜέΡΑ 25 με ανακοίνωσή του επικρίνοντας ταυτόχρονα και τους ηγέτες των εννιά χωρών του νότου που «πούλησαν το ευρωομόλογο».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται η πρόβλεψη του Γραμματέα του ΜέΡΑ 25 Γ. Βαρουφάκη που από το βήμα της βουλής κατά τη χθεσινή συζήτηση ότι οι χώρες του νότου θα υποχωρούσαν . 

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «οι «9» πούλησαν το ευρωομόλογο, αποδέχθηκαν δάνεια από τον ESM που νομοτελειακά θα φέρουν καταστροφική νέα λιτότητα, ασήμαντα επιχειρηματικά δάνεια από την ΕΤΕπ, & μια ψευδο-αμοιβαιοποίηση επιδομάτων ανεργίας».

Το ΜέΡΑ 25 αναφέρει ότι όλα αυτά έγιναν «με αντάλλαγμα τα Σταφύλια της Οργής, δηλαδή μόνιμη ευρωπαϊκή φτώχεια και, συνεπώς, έκρηξη της ξενοφοβίας, του αυταρχισμού και των φυγόκεντρων δυνάμεων που αποδομούν την Ευρώπη και πτωχοποιούν Έλληνες, Ιταλούς και, σε βάθος χρόνου, τους Γερμανούς.

«Αυτά έχει η αποφασιστικότητα πολιτικών τύπου κκ. Μητσοτάκη, Κόντε, Σάντεζ κλπ και να μην προβάλουν βέτο μπας και γίνουν… Βαρουφάκης» καταλήγει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ 25.

 Από Militaire News 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.