Μουσικά αφιερώματα ΒΙΚΗ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥΗ Βίκυ Μοσχολιού γεννήθηκε στις 17 Μαΐου του 1943 στο Μεταξουργείο και έζησε τα παιδικά της χρόνια στο Αιγάλεω.
Χρόνια στερημένα, αλλά γεμάτα αγάπη και μουσική, καθώς ο πατέρας της δεν αποχωριζόταν το γραμμόφωνο και την πλούσια συλλογή του από λαϊκά δισκάκια της εποχής.
Η Βίκυ πάντα με ένα τραγούδι στο στόμα. ...αλλά οι αυστηρών αρχών γονείς της δεν της επιτρέπουν να δουλέψει νύχτα. ..μετά από παρέμβαση της ξαδέρφη της Έφη Λίντα. .πείθονται τελικά και το 1962 Κυριακή του Πάσχα η Βίκυ κάνει πρεμιέρα δίπλα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και την Δούκισσα! !!!!!
Με ιδιαίτερη δωρική φωνή και χαρακτηριστική βραχνάδα μας χάρισε ανεπανάληπτες ερμηνείες. ....όπως στο τραγούδι. ...."Πάμε φεγγάρι μου".....Ο οδηγός της Ζωής μας,η Ψυχή! !!

Χρειάζεται δύναμη και πίστη για να ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι,μιας και οι σειρήνες είναι πολλές. Μόνο όταν καταλάβεις πώς ΕΣΥ είσαι ο σκηνοθέτης της ζωής σου..και όχι οι γονείς, οι φίλοι, οι δάσκαλοι, οι καταστάσεις, οι δυσκολίες. ...Τότε και μόνον τότε ,ως κύριος του εαυτού σου,αποκτάς την δύναμη της Αλλαγής! !!
Έτσι μόνον φανερώνετε ο μικρός"θεός"που κρύβεται μέσα σου...και φτάνεις μέχρι τον πιο μεγάλο σου Εαυτό! !!!!ΑΝΝΙΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.