Ριτσώνα: Έφυγαν άτομα από τη δομή με τα 23 κρούσματα κορωνοϊού

Είναι πιθανό πρόσφυγες που διαμένουν στη δομή να μην έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης ή να πιστεύουν ότι τους λένε ψέματα - Σε εξέλιξη λήψη δειγμάτων από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Μεγάλη κινητικότητα το μεσημέρι της Παρασκευής στη Ριτσώνα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης, κάποια άτομα έφυγαν από τη δομή στην οποία εντοπίσθηκαν κρούσματα κορωνοϊού.
Στην είσοδο της δομής έχει παραταχθεί μία διμοιρία, ενώ υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης προκειμένου να εντοπιστούν τα άτομα που έφυγαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι πιθανό πρόσφυγες που διαμένουν στη δομή να μην έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης ή να πιστεύουν ότι τους λένε ψέματα.
Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, δυνάμεις της ΟΠΚΕ κατάφεραν και εντόπισαν όσους είχαν βγει εκτός δομής και τους έφεραν πίσω. Υπενθυμίζεται ότι η δομή φιλοξενίας στη Ριτσώνα έχει τεθεί σε καραντίνα καθώς μετά την ιχνηλάτηση επαφών γυναίκας φιλοξενούμενης στη δομή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό βεβαιώθηκαν 23 κρούσματα.
Στο μεταξύ, στη Ριτσώνα συνεχίζεται ο δειγματοληπτικός έλεγχος από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με το OPEN Tv. Στους φιλοξενούμενους της δομής μοιράζονται 2.000 κιβώτια τροφίμων καθώς ο αποκλεισμός θα κρατήσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.