Δραματική καταγγελία πολίτη για την ανυπαρξία ελέγχων στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"


Χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο, ούτε καν ως προς τα αυτονόητα, δηλαδή ένδειξη θερμοκρασίας του κάθε ταξιδιώτη και χωρίς κανένα μέσο προφύλαξης ή προστασίας, όλοι οι επιβάτες της απογευματινής πτήσης από Βρυξέλλες για Αθήνα πέρασαν τις πύλες του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ανεμπόδιστα, είτε με ιδία μέσα, είτε με τα ΜΜΜ, κατευθύνθηκαν προς τους προορισμούς τους στην Αθήνα.
Η καταγγελία προέρχεται από πατέρα ο οποίος μετέβη στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τον γιο του που ερχόταν από τις Βρυξέλλες και ως εκ τούτου έγινε αυτόπτης μάρτυρας αυτής της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατεί στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας.
Ο πολίτης, άνθρωπος πειθαρχημένος και υπεύθυνος, τηλεφώνησε αμέσως στο τετραψήφιο νούμερο 1110 για να καταθέσει την καταγγελία, αλλά το άτομο του απάντησε με μια πρωτάκουστη αφέλεια ή άγνοια, ή απλώς αδιαφορία, λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα και δεν γνωρίζει τίποτα για όλα αυτά.
Αυτά συνέβησαν την 26η Μαρτίου του 2020, περίπου δύο ώρες πριν την τακτική ενημέρωση των ελλήνων πολιτών στις 18:00 το απόγευμα από τον κύριο Σωτήρη Τσιόδρα, λοιμωξιολόγο και τον κύριο Νίκο Χαρδαλιά, υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.
Καλό ξημέρωμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.