ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ..ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Κ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕς ΛΙΜΝΗΣ  ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ

Σήμερα θα ήθελα να σχολιάσω όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες εβδομάδες σε όλο το κόσμο μας!Τα βλέπω απο τήν ματιά ενός απλού πολίτη αυτής της χώρας.
Πάνω από 30 χρόνια έχουμε πρόβλημα με πολλαπλά θέματα υγείας ..όπως τόν καρκίνο,κ εγώ κ ο υπόλοιπος κόσμος..... θέλετε να πιστέψουμε ότι δεν έχει βρεθεί το φάρμακο του καρκίνου?Η απλώς κάποιες μεγάλες εταιρείες δεν επιτρέπουν να βγει το φάρμακο για τον καρκίνο για τά δικά τους οικονομικά συμφεροντα?
 Αυτό φυσικά σημαίνει ότι όλοι γνωρίζουμε μορφωμένοι κ μη ότι παίζονται ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ...ΤΕΛΟΣ..

 Η καινούργια""μόδα"" είναι αυτή του κορονοϊού ...Πρέπει να πιστέψουμε ότι μεταδώθηκε από νυχτερίδες κ ποντίκια ηη να πιστέψουμε αυτό που είπε στις αρχή ο κινέζος επιστήμονας ότι διέφυγε ο ιός απο το εργαστήριο κ απο τότε χάθηκαν τά ίχνη του? 
Σαν απλός σκεπτόμενος άνθρωπος πιστεύω ότι ο Κινέζος επιστήμονας είπε τήν αλήθεια...Γαιτί να μην λέει τήν αλήθεια εφόσον οι ερευνητές κάνουν  έρευνα για να βρούν όπλα ικανά για την έναρξη βιολογικών πολέμων που ειναι κ πιο δραστικοί κ επικίνδυνοι? Κ ο κορονοϊός είναι σίγουρα η αρχή ενός όπλου πολύ  επικίνδυνου που δεν ξέρουμε ακόμα τις συνέπειες του...

Κ τώρα θέλω να πω σε αυτούς τους επιστήμονες-ερευνητές που πληρώνονται αδρά για να βρουν ενα όπλο που εξοντώνουν ανα πάσα στιγμή ολόκληρους πληθυσμούς...Κ συνεχίζω ..αυτοί που διαθέτουν τα χρήματα για τις έρευνες οι λίγοι που κινούν τα νήματα στον πλανήτη η ΕΛΙΤ σκεφτείτε ότι έχουν τα μέσα για να μετοικήσουν αλλού,,Κ εμείς εδώ θα είμαστε οι υπηρέτες τους.....Είναι ώρα να αντισταθούμε ,να αντισταθείτε Ο ΛΑΟΣ είναι καιρός να ξυπνήσει !!!Σκλάβοι δεν πρόκειται να ξαναγίνουμε όπως παλιά...Κ όπως είπε ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ από λίγους κ τρελλούς ξεκίνησε η επανάσταση του 1821 Κ είναι καιρός  πλέον οι ΛΙΓΟΙ κ ΤΡΕΛΛΟΙ να ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ κ να τους βάλουμε στην θέση τους....

Είμαστε ένας απειθαρχος λαός!!Τα Σ-Κ παίρνουν τα παιδιά κ τις οικογένειες τους κ πάνε στην επαρχία..εκεί που πάνε επαφές με άλλον κόσμο δεν μπορούν να έχουν λόγω μετάδοσης του ιού...Τελικά δεν σεβόμαστε την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων?Κ δεν είναι μόνο οι πιο νέοι βλέπουμε κ τους ηλικιωμένους που το κάνουν....
 Κ  εγω ήθελα να πάω στην γενέθλια μου γη για τό Πάσχα όπως κάθε χρόνο όμως λόγω του ιού προτιμώ να μην πάω γιατί θα με βλέπανε σαν εξωγήινο..Θα αναρωτιόντουσαν αν τό έχω τό μικρόβιο ηη όχι! Εγώ αυτό δεν τό αντεχω... Οι αλλοι που κατεβηκαν στην μεγάλη κρίση θα αντέξουν να τους βλέπουν σαν εξωγήινους κ να μην θέλουν να τους πλησιάσουν?
 Κ μεταξύ μας στην ιδιαίτερη πατρίδα μου κάνουμε πάρα πολύ όμορφο Πάσχα κ εγω προσωπικά  θα γράψω κάτι δικό μου μετά απο 8 χρόνια  που έχασα τόν γιο μου υπολογιζα να ψήσω για πρώτη φορά,αλλά δυστυχώς δεν γίνεται Ας είμαστε καλά του χρόνου Γιαυτό σκεφτείτε καλά ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.