Η δίκη των εμβολίων


ΕΝΑΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΛΕΜΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Dr. STANLEY PLOTKIN
Κλεάνθης Γρίβας

Ο φασισμός που έρχεται, δεν θα ονομάζεται πια φασισμός. Θα ονομάζεται «ολοκληρωτικό θεραπευτικό κράτος». Και σύμβολό του δεν θα είναι η σβάστικα ή το σφυροδρέπανο. Θα είναι μια σύριγγα με δηλητήρια που τρυπάει το κορμάκι ενός αθώου νεογέννητου παιδιού που το εισάγει βιαίως στο αποσυνθετικό σύμπαν της αρρώστιας. Δυστυχώς, «η Ιστορία είναι κακός δάσκαλος: πρώτα επιβάλλει την τιμωρία και έπειτα αφήνει τον μαθητή να ανακαλύψει το γιατί». (Arthur Koestler)
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
1. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ: ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΣΤΟ 2018
2. ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: STANLEY PLOTKIN & PAUL OFFIT
3. TO ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
4. ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ: Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ AARON SIRI 
5. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Dr. STANLEY PLOTKIN
1. Συγκρούσεις (τεράστιων) συμφερόντων
Βιομηχανία εξαγοράς επιστημονικών «συνειδήσεων» 
2. Η απόλυτη αναξιοπιστία των δήθεν «επιστημονικών» ερευνών.
3. Εμβόλια: Στο δρόμο που χάραξε ο ναζισμός. 
Πειράματα σε μωρά φυλακισμένων μητέρων, σε ορφανά παιδιά, σε άτομα με διανοητική υστέρηση, σε περιθωριακούς, κ.α. 
Σχολιασμός: Εμβόλια και η αναβίωση της «ηθικής» του Ναζισμού 
4. Εμβόλια για την Ηπατίτιδα Β 
Σχολιασμός: Τα εμβόλια «είναι αθώα μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή τους».
5. Εμβόλια DTap / TDaP και Αυτισμός
Σχολιασμός: Ο Μίστερ Χάιντ εκτόπισε τον Δόκτορα Τζέκιλ.
6. Εμβόλιο HPV (Gardasil) 
Το μεγάλο κόλπο: αλλοίωση των δεδομένων
Σχολιασμός: Η αλλοίωση των ευρημάτων των δοκιμασιών ασφάλειας
7. Εμβόλια για τον Κοκκύτη και την Ηπατίτιδα Β 
  • Διπλά κριτήρια στις δοκιμές ασφάλειας των εμβολίων
  • Η παρακολούθηση των εμβολίων για την εμφάνιση παρενεργειών διαρκεί… 2 - 5 ημέρες  (!!!)
8. Η αναποτελεσματικότητα του εμβολίου του κοκκύτη
  • Η ανοσία διαρκεί πιθανότατα 5 χρόνια. (!) 
  • Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώνεται μετά από 2 χρόνια. (!)
  • Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τη νόσο. (!)
Σχολιασμός: Αφελής ο ισχυρισμός ότι «ο εμβολιασμός προστατεύει τον εμβολιασμένο και την… κοινότητα».  
9. Ανοσοποιητική υπερ-ενεργοποίηση: το μεγάλο φονικό
  • Στόχος των εμβολίων είναι η ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Σχολιασμός: Όμως, η πρόκληση ανοσοποιητικής υπερ-ενεργοποίησης, αποτελεί την κύρια αιτία του αυτισμού.
10. Τα ελλιπή δεδομένα του VAERS
Dr. Plotkin: «Οι περισσότερες παρενέργειες μάλλον, αναφέρονται στο σύστημα VAERS»…  Αλλά, στο σύστημα VAERS, αναφέρεται μόνο το 1% των παρενεργειών των εμβολίων, σωστά; «Νομίζω ότι είναι σωστό» (!) 

Σχολιασμός: Ακροβασίες «επιστημονικής» λογικής
11. Κατάργηση των εξαιρέσεων για θρησκευτικούς λόγους 
«Τα βιβλικά κείμενα γράφτηκαν πριν από την εφεύρεση των εμβολίων». [!]

Σχολιασμός: Αλλά, οι αποφάσεις των γονιών να αρνούνται τον εμβολιασμό των παιδιών τους, βασίζονται στην σημερινή εμπειρία τους και όχι σε «βιβλικά κείμενα» ή ιατρικούς φεφτάδες.
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ: ΑΠΟ ΤΟ 1933 ΣΤΟ 2018
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΡΑΙΧΣΤΑΓΚ (Λειψία, 1933)
ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (Πενσυλβανία, 2018)

Η 11η Ιανουαρίου 2018, ήταν μια αποφράδα ημέρα για τον κερδοσκοπικό τομέα των εμβολίων του Φαρμακευτικού Καρτέλ. 
Στις αρχές Ιανουαρίου του 2018, βρισκόταν σε εξέλιξη μια αστική διαμάχη μεταξύ της Lori Matheson και του πρώην συζύγου της Michael Schmitt για την επιμέλεια του παιδιού τους που αφορούσε και μια διαφωνία τους σχετικά με τα εμβόλια: Η μητέρα δεν ήθελε να εμβολιάσει την κόρη της. ενώ ο πατέρας ήθελε.1
Ο επιστήμονας και πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας των εμβολίων Dr. Paul Offit σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αυτή η απλή αστική διαφορά απασχολούσε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εθνικής εμβέλειας (επειδή συνδέονταν με το δικαίωμα ενός γονέα να αρνείται τον εμβολιασμό του παιδιού του) και να μετατρέψει την εκδίκασή της σε προπαγανδιστικό θέαμα υπέρ των δικών του -ιδιοτελών- απόψεων.
Η «φαεινή» ιδέα του Dr. Offit (που ήταν απλοϊκή και αφελής, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων): αναμείχθηκε παρασκηνιακά στην υπόθεση αυτής της αστικής διαμάχης των γονέων ενός μικρού κοριτσιού, και πρότεινε να παραστεί στην εκδίκασή της ο Dr. Stanley Plotkin, ο πατριάρχης της βιομηχανίας των εμβολίων τα τελευταία 50 χρόνια, ως μάρτυρας-εμπειρογνώμονας υπέρ ενός απ’ τους διαδίκους, του Michael Schmitt, πατέρα του παιδιού. 
Σύμφωνα με το σχέδιο του Offit, η κατάθεση του Dr. Stanley Plotkin, ο οποίος θα έριχνε το βάρος του στην υπόθεση, αφενός θα προπαγάνδιζε σε εθνικό επίπεδο τα «πλεονεκτήματα» των εμβολίων και αφετέρου θα μπορούσε να αποτελέσει προηγούμενο για το πώς θα εκδικάζονταν στο μέλλον αυτά τα θέματα. 
Αλλά, δυστυχώς για τον Dr. Offit και τους ομόδοξούς του, αυτή η «φαεινή» ιδέα του έμελλε να αποδειχθεί καταστροφική και να μετατραπεί σε μπούμερανγκ εναντίον του φαρμακευτικού Καρτέλ, κατά στην εκδίκαση της υπόθεσης Lori Matheson κατά Michael Schmitt τον Ιανουάριο του 2018, στην Πενσυλαβανία, κατά το προηγούμενο του ναζιστικού φιάσκου της «Δίκης για τον εμπρησμό του Ράιχσταγκ» το φθινόπωρο του 1933 στη Λειψία.
Το 1933, παρασκηνιακός αρχιτέκτονας του σχεδιασμού και, συγχρόνως, μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο Herman GoringΤο  2018, παρασκηνιακός αρχιτέκτονας ήταν ο επιχειρηματίας των εμβολίων Dr. Paul Offit και μάρτυρας-εμπειρογνώμονας ο Dr. Stanley Plotkin
Το 1933ο Herman Goring εγκατέλειψε την αίθουσα του δικαστηρίου, σε έξαλλη κατάσταση. Το  2018ο Dr. Stanley Plotkin, εξουθενωμένος από την οκτάωρη προδιαδικαστκή ένορκη εξέτασή του από τον δικηγόρο Aaron Siri, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να παραστεί ως μάρτυρας-εμπειρογνώμονας  στην κανονική εκδίκαση της υπόθεσης.
Τελικά, και τα δύο σχέδια ναυάγησαν και στράφηκαν εναντίον των εμπνευστών τους.
2. ΔΥΟ «ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ» ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: 
Stanley Plotkin και Paul Offit

Ο Dr. Stanley Plotkin δέχτηκε την πρόταση να καταθέσει ως μάρτυρας-πραγματογνώμονας στην υπόθεση Lori Matheson κατά Michael Schmitt υπέρ του ενός των διαδίκων, του πατέρα του παιδιού και, ως μάρτυρας-πραγματογνώμονας ήταν υποχρεωμένος να εξεταστεί προδιαδικαστικά ενόρκως από τον δικηγόρο της μητέρας Aaron Siri.
Ο Dr. Stanley Plotkin, που ανέλαβε το ρόλο του πρωταγωνιστή επί σκηνής στην υπόθεση, είναι ο «νονός» της σύγχρονης βιομηχανίας των εμβολίων και μέντορας όλων των κατασκευαστών εμβολίων επί μισό  αιώνα. Η σχέση του με τη βιομηχανία εμβολίων είναι στενότατη, πολυεπίπεδη και αμοιβαία επωφελής. Όπως προκύπτει από το βιογραφικό του που καταλαμβάνει 200 σελίδες: (!)
  • Είναι εφευρέτης και κατέχει πατέντες εμβολίων (τις οποίες μεταβίβασε σε φαρμακευτικές εταιρείες έναντι δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων) και, παράλληλα, κατέχει πακέτα μετοχών σε αρκετές εταιρείες. 
  • Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου φαρμακευτικής εταιρείας.
  • Είναι συγγραφέας (ή συ-συγγραφέας) 794 δημοσιευμένων «επιστημονικών» μελετών. 
  • Είναι καθηγητής με θέσεις σε σχολές 13 διαφορετικών πανεπιστημίων. (!!!)
  • Είναι κριτής «επιστημονικών» εργασιών
  • Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Εμβόλια του Plotkin» που, από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα, έκανε 7 εκδόσεις και συνιστάται από τον Bill Gates ως «απαραίτητος οδηγός για την προώθηση της ευημερίας στον κόσμο μας». 
  • Σε μια δημοσκόπηση του 2013 για τους 50 ανθρώπους «με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο των εμβολίων», ο Dr. Plotkin ψηφίστηκε δεύτερος, μετά τον Bill Gates.2 
Ο Dr. Paul Offit, που είχε το ρόλο του παρασκηνιακού διαχειριστή της υπόθεσης, ήταν ο καλύτερος μαθητής του Dr. Stanley Plotkin, από τον οποίο έμαθε όλα όσα γνωρίζει για τα εμβόλια. Είναι ένας πολυπράγμων πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας στο χώρο των εμβολίων που διακηρύσσει ότι «το κίνητρό του δεν είναι οικονομικό».
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ συμμετέχουν από κοινού στα κέρδη από την ανάπτυξη των εμβολίων για τον ροταϊό, από τα οποία καθένας εισέπραξε 6 εκατομμύρια δολάρια όταν πούλησαν την εφεύρεσή τους στην εταιρεία Merck, και εισπράττουν πολλά περισσότερα εκατομμύρια δολάρια από τα δικαιώματά από τις ετήσιες πωλήσεις του εμβολίου τους.3  
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ διαμόρφωσαν από κοινού την πλατφόρμα με την οποία προβάλλονται τα εμβόλια σήμερα και εξελίχθηκαν σε αποτελεσματικούς περιοδεύοντες πλασιέ αυτών των απόψεων, ανεβοκατεβαίνοντας στο βήμα κάθε σχετικής εκδήλωσης («επιστημονικά» συνέδρια, ημερίδες, συμπόσια, ομιλίες, γιορτές και… πανηγύρια).
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ επεξεργάστηκαν και προώθησαν από κοινού πολλά από τα ψευδολογήματα σχετικά με τα εμβόλια που κυριαρχούν στον δημόσιο λόγο και αποτελούν σημείο αναφοράς και πηγή για κάθε ανεπαρκή συγγραφέα ή δημοσιογράφο που αρκείται (πάντοτε με το αζημίωτο) στην επανάληψη των στερεότυπων ψευδολογημάτων του τύπου «τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, υφίστανται διεξοδικούς και διαρκείς ελέγχους ασφάλειας, δεν προκαλούν αυτισμό, κάθε παιδί τα χρειάζεται» και άλλα συναφή. 
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της υπεράσπισης του ανυπόστατου και αντεπιστημονικού ανοητολογήματος ότι «τα εμβόλια είναι 100% ασφαλή και δεν προκαλούν παρενέργειες» (λες και υπάρχουν φάρμακα που είναι 100% ασφαλή και δεν προκαλούν παρενέργειες), και της υποστήριξης με κάθε μέσο της εφαρμογής του (ναζιστικής έμπνευσης) καταναγκαστικού εμβολιασμού.
Όλοι σχεδόν οι εν χρήσει ψευδείς ισχυρισμοί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων έχουν την προέλευσή τους στους Stanley Plotkin και Paul Offit. Αλλά, μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2018, κανένας από αυτούς δεν είχε υποστεί την αμφισβήτηση των ισχυρισμών του σε επίπεδο ένορκης εξέτασης ή κατάθεσης.
3. TO ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
Οι κερδοσκόποι της βιομηχανίας των εμβολίων σκίζουν τα ιμάτιά τους κάθε φορά που γίνεται λόγος για το κίνητρο του κέρδους που καθορίζει τη συμπεριφορά τους. Ο επιχειρηματίας εμβολίων Dr. Paul Offit, ιδίως, αντικρούει κάθε αναφορά στο ότι τα κίνητρά του δεν είναι ανιδιοτελή, υποστηρίζοντας ότι:
«Αυτό που πονάει περισσότερο είναι ο επαναλαμβανόμενος ισχυρισμός πως ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τα χρήματα. Δεν γνωρίζω κανέναν επιστήμονα που το κάνει για τα χρήματα… Το κάνεις γιατί είναι διασκεδαστικό και επειδή θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις. Και η ανταμοιβή για τη δημιουργία ενός εμβολίου δεν ήταν ποτέ οικονομική».4 
Φυσικά, «η ανταμοιβή δεν είναι ποτέ οικονομική» εάν εξαιρεθούν τα εκατομμύρια δολάρια που πήρε ο Dr. Offit όταν πούλησε στην εταιρεία Merck ένα «δίπλωμα ευρεσιτεχνίας» για το εμβόλιο του ροταϊού (στο οποίο ήταν συνδικαιούχος μαζί με τον Dr. Stanley Plotkin), εάν εξαιρεθούν τα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που εισπράττει ετησίως ως «δικαιώματά» του επί των πωλήσεων του εμβολίου του ροταϊού, και εάν εξαιρεθούν οι δεκάδες άλλες πολύ πιο επικερδείς σχέσεις του με τη βιομηχανία των εμβολίων.
Οι συγκρούσεις οικονομικών συμφερόντων παίζουν καθοριστικό (και, εν πολλοίς, τραγικό) ρόλο στη χάραξη των πολιτικών για τους εμβολιασμούς, όπως επιβεβαιώνεται από την Επιτροπή Μεταρρυθμίσεων της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, η οποία δημοσιοποίησε μια επικριτική Έκθεση σχετικά μ’ αυτό το θέμα, με τίτλο "Σύγκρουση Συμφερόντων στη διαμόρφωση της πολιτικής για τα εμβόλια",5 το συμπέρασμα της οποίας ήταν αποκαλυπτικό:
«Η Επιτροπή, ύστερα από έρευνα, διαπίστωσε ότι οι κανόνες της ‘σύγκρουσης συμφερόντων’ που εφαρμόζει η Διεύθυνση Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) και τα Κέντρα Ελέγχου των Νόσων (CDC), είναι εντελώς ανεπαρκείς, η επιβολή της σχετικής νομοθεσίας είναι χαλαρή και τα μέλη των Επιτροπών που είχαν στενές οικονομικές σχέσεις με τις φαρμακευτικές εταιρείες δεν είχαν αποκλειστεί από τη συμμετοχή τους σε διαδικασίες επιτροπών».
Η Έκθεση ήταν ιδιαίτερα επικριτική για έναν γιατρό («υπεράνω χρημάτων», όπως αυτοδιαφημίζεται), τον Dr. Paul Offit, ο οποίος συμμετείχε σε μια επιτροπή λήψης αποφάσεων του CDC.
Ως μέλος αυτής της Επιτροπής του CDC. όταν ένα προηγούμενο εμβόλιο για τον ροταϊό προστέθηκε στο «συνιστώμενο πρόγραμμα εμβολίων» στις ΗΠΑ, ο Dr. Offit ψήφισε υπέρ της προσθήκης του εμβολίου στο Πρόγραμμα (ενώ το δικό του εμβόλιο ήταν ακόμη υπό ανάπτυξη). 
Αλλά, όταν αυτό το εμβόλιο αποδείχθηκε ότι προκαλούσε υψηλά ποσοστά μιας εν δυνάμει θανατηφόρας διαταραχής του εντέρου, ο Dr. Offit απείχε από την ψηφοφορία για την απόσυρση αυτού του εμβολίου από την αγορά (το οποίο, αργότερα, αποσύρθηκε), προλειαίνοντας  το έδαφος για την εισαγωγή του δικού του εμβολίου.
Σε μια εξαίρετη έρευνα με τίτλο «Ψηφίζοντας για τον Προσωπικό του Πλουτισμό», ο Dan Olmsted και ο Mark Blaxill επέκριναν τον Dr. Offit επειδή: 
«Χρησιμοποίησε τη θέση του στη Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Ανοσοποιητικές Πρακτικές των ‘Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης των Νόσων’ (CDC) για να δημιουργήσει μια αγορά για το [δικό του] εμβόλιο του ροταϊού – προς ίδιον όφελος».6 
Όπως ο Dr. Offit, έτσι και ο Dr. Plotkin θεωρεί, επίσης, ότι είναι υπεράνω των καταγγελιών ότι τα κίνητρά του είναι «αμιγώς οικονομικά», παρά το γεγονός ότι η δραστηριότητά του χαρακτηρίζεται από τρομακτικές οικονομικές «συγκρούσεις συμφερόντων».  Όπως, παραδέχεται:
«Βεβαίως παίρνω πολλά εκατομμύρια δολάρια από τη βιομηχανία των εμβολίων, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα όσα λέω για τα εμβόλια».(!) 
Το ζήτημα είναι εάν πείθεται κανείς απ’ αυτή η δήλωσή του, γνωρίζοντας τον «βίο και την πολιτεία» του Dr. Offit, ο οποίος συνεχίζει να επαναλαμβάνει ανερυθρίαστα την ίδια «κασέτα» σε κάθε αναφορά στα άκρως ιδιοτελή κίνητρά του: 
«Αυτό που πονάει περισσότερο είναι ο επαναλαμβανόμενος ισχυρισμός πως ό,τι κάναμε το κάναμε για τα χρήματα.. [!] Δεν γνωρίζω κανέναν επιστήμονα που το κάνει για τα χρήματα… [!!] Το κάνεις γιατί είναι διασκεδαστικό και επειδή θεωρείς ότι μπορείς να προσφέρεις. Και η ανταμοιβή για τη δημιουργία ενός εμβολίου δεν ήταν ποτέ οικονομική».7  [!!!]
Περισσοτερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.