Συμμορία εισέβαλε σε σπίτι στη Σαλαμίνα, απείλησε και έκλεψε νεαρή γυναίκα - Τους πρόδωσε το κινητό

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε χθες το πρωί μία 28χρονη γυναίκα όταν, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στη Σαλαμίνα, είδε ξαφνικά μπροστά της τρία άτομα να την απειλούν και να της ζητούν επιμόνως να τους δώσει ό,τι έχει στην κατοχή της.
Οι αδίστακτοι ληστές δεν δίστασαν να εισβάλουν στο σπίτι της γυναίκας πρωί πρωί, ίσως επειδή γνώριζαν ότι εκείνη την ώρα θα βρισκόταν μόνη της.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παθούσας, οι δράστες εισέβαλαν από μια ανασφάλιστη πόρτα, ερεύνησαν τους χώρους ζητώντας απειλητικά από την 28χρονη να τους πει πού είναι τα χρυσαφικά, αφαίρεσαν έναν κουμπαρά και διάφορα κοσμήματα και, αφού έσπασαν μια κλειδωμένη πόρτα δωματίου, ο ένας εκ των τριών, ο οποίος ήταν και ο μόνος που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της γυναίκας και της αφαίρεσε με τη βία το κινητό που κρατούσε στα χέρια της. Στη συνέχεια οι δράστες έγιναν καπνός.
Τους «πρόδωσε» το κινητό
Το περιστατικό έγινε γύρω στις 09:30 το πρωί της Πέμπτης (13/2).
Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12:30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, μία ομάδα ΔΙΑΣ του Πειραιά, που κινούνταν επί της λεωφόρου Δημοκρατίας στο Πέραμα, παρατήρησε ότι ένας άνδρας επιδείκνυε ύποπτη συμπεριφορά και αποφάσισε να τον ελέγξει. Έτσι και έγινε.
Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, του αστυνομικού ελέγχου, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στην κατοχή του άνδρα ένα κινητό που ομοίαζε πολύ με το κινητό της γυναίκας που είχε κλαπεί από τη Σαλαμίνα μερικές ώρες πριν.
Τελικά ο άνδρας προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Σαλαμίνας, όπου πράγματι αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα ως ένας από τους τρεις δράστες που την έκλεψαν και συνελήφθη. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας και για τους δύο συνεργούς του συλληφθέντα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται ήδη στα ίχνη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.