BENJAMIN FULFORD ... νέα έκθεση Λευκών Καπέλων:η Ομοσπονδιακή Τράπεζα αποθεμάτων πρόκειται να απολυθεί

Αποτέλεσμα εικόνας για Λευκών ΚαπέλωνΑποτέλεσμα εικόνας για benjamin fulford
BENJAMIN FULFORD ... νέα έκθεση Λευκών Καπέλων:η Ομοσπονδιακή Τράπεζα αποθεμάτων πρόκειται να απολυθεί                                       

 Τα Λευκά Καπέλα αντιπροσωπεύουν τη θετική παράταξη εντός των αμερικανικών στρατιωτικών και μυστικών υπηρεσιών πίσω από τον Donald Trump.

 Θα ανακοινώσει ότι η μακρά ανακοινωθείσα καταιγίδα είναι τώρα εδώ και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα αποθεμάτων πρόκειται να απολυθεί (#ARRESTtheFED).

Τα Λευκά Καπέλα ανακοινώνουν αρκετές αποκαλύψεις για τις επόμενες εβδομάδες, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις μεθόδους με τις οποίες οι Καβαλιστές(kabal) και οι Ιλλουμινάτες έχουν ελέγξει τον κόσμο.

 Αυτό έγινε κυρίως μέσω της απάτης στον τομέα των χρημάτων. 

Οι χειριστές αυτής της γιγαντιαίας απάτης λέγεται ότι έχουν κλέψει μέχρι και 25.000 τρισεκατομμύρια δολάρια από τον παγκόσμιο πληθυσμό. 

Αυτό αρκεί για τη χρηματοδότηση κάθε ανθρωπιστικού έργου στον κόσμο και για την εξάλειψη της φτώχειας. Οι υποσχόμενες προηγμένες τεχνολογίες για την ελεύθερη ενέργεια πρέπει τελικά να απελευθερωθούν. 

Με αυτές τις μεθόδους, όλες οι ερήμους στη γη μπορούν να ξανακρυσταλλωθούν. 

Η όλη τύχη εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή των ελίτ οικογενειών που ελέγχουν τον κόσμο. Τα White-Hats δημοσίευσαν μια λίστα με τα ονόματα των κύριων ενόχων σε αυτή την απάτη:

Ομοσπονδιακή Τράπεζα Επενδύσεων: Αλάν Γκρίνσπαν, Μπεν Μπερνάνκε, Ρότζερ Φέργκιουσον, Τζανέτ Γέλλεν, Τιμόθευ Γκέιτνε
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ: ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζο Μπάιντεν, ο Τζάκ Λιου, ο Παύλος Ο’Νέιλ, ο Νιλ Γουολίν

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν υπογράψει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

 Αυτές οι «τράπεζες των καμπαλιστών» εμπλουτίστηκαν αυστηρά και σχεδίαζαν να ελέγχουν τον κόσμο.

 Σε αντίθεση με τις προηγούμενες προσπάθειες να επιτύχουμε παγκόσμια κυριαρχία με στρατιωτική δύναμη, αυτή τη φορά έγιναν προσπάθειες να χρησιμοποιηθούν μυστικές πράξεις χειραγώγησης στις οποίες ζητήθηκε κάποια μορφή ελέγχου συναλλάγματος. 

Ο βασικός ένοχος αυτής της προσέγγισης είναι η αμερικανική τράπεζα εποπτείας (FED), η οποία εκδίδει λογαριασμούς δολαρίων. Προκειμένου να αποκαλύψουν τις ενέργειές τους, τα Λευκά Καπέλα σύντομα δεν θα δημοσιεύσουν πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί στο παρελθόν. 

Το κόλπο ήταν ότι το FED δεν είναι κρατική τράπεζα, όπως προτείνει το όνομα, αλλά μια ιδιωτική εταιρεία! Οι προαναφερθείσες συμφωνίες είναι μια συμφωνία στην οποία οι επενδυτές με μεγάλη ποσότητα μετρητών ή χρυσού υπογράφουν σύμβαση που έχει, για παράδειγμα, ανθρωπιστικούς στόχους. 

Όταν ένας τέτοιος πλούτος έχει γίνει διαθέσιμος μέσω τραπεζικών συναλλαγών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς που αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και χρησιμοποιούνται για να μας κρατήσουν όλους χρέους και αλυσίδες. 

Κάθε μία από αυτές τις εμπορικές συμφωνίες δημιούργησε τεράστια ποσά χρημάτων και βασικοί πολιτικοί συνέλεξαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να συμφωνήσουν και να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. 

Με τα 25 δισεκατομμύρια δολάρια που δημιουργήθηκαν με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε όλες τις κυβερνήσεις εδώ και δεκαετίες και επίσης να πραγματοποιήσετε μια οικονομική επαναφορά που να καθαρίζει όλα τα χρέη και να κάνει τους πάντες στον κόσμο πλούσιους.

 Αλλά δεν σχεδιάστηκε με αυτόν τον τρόπο, η ελίτ έλεγχε τη ροή χρημάτων μέσω δωροδοκίας, εκβιασμού, κλοπής και εξαπάτησης.

 Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα δεν εμφανίζονται στους ισολογισμούς και δεν έχουν αναφερθεί. 

Η Τράπεζα του Βατικανού συμμετείχε επίσης όταν ανακοίνωσε το 2014 ότι είχε ανακαλύψει αρκετά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που δεν εμφανίστηκαν στους ισολογισμούς της.

 Τα λευκά καπέλα εξηγούν ότι η τράπεζα του Βατικανού χρησιμοποιήθηκε από πολιτικούς για τη νομιμοποίηση εσόδων. Τώρα ξαφνικά έπρεπε να το παραδεχτείτε δημοσίως. Ωστόσο, λόγω του αυστηρού ελέγχου των μέσων μαζικής ενημέρωσης, δεν υπήρξε περαιτέρω γνωστοποίηση στο 
θέμα αυτό. Τα λευκά καπέλα την φροντίζουν και ξεκινούν μεγάλες έρευνες.

 Υπογραμμίζουν επίσης τη σημασία των αρχαίων κύλινδροι της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, που περιλαμβάνουν μια εντελώς διαφορετική ιστορική ιστορία από τον κόσμο που είναι κρυμμένη από την ανθρωπότητα. Ωστόσο, αυτή η σημαντική πληροφορία δεν καταστράφηκε στη μεγάλη φωτιά της Αλεξάνδρειας την εποχή εκείνη, αλλά είναι με μεγάλη πιθανότητα σήμερα κλειδωμένη και κλειστή στις κατακόμβες του Βατικανού. Αυτό αντιπροσωπεύει μια άλλη μορφή ελέγχου των ηγεμόνων.

 Όλα αυτά πρέπει να γίνουν σύντομα προσιτά.

Ωστόσο, τα Λευκά Καπέλα θέλουν πρώτα να δημοσιεύσουν σύγχρονες και ενημερωμένες πληροφορίες που θα εκθέσουν δημοσίως αυτές τις διεφθαρμένες πραξεις.

 Πρόκειται για σοβαρά εγκλήματα που λέγεται ότι έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε όλους τους εμπλεκόμενους. Αυτό επηρεάζει, πάνω απ ‘όλα, τους μεταφορείς χρημάτων, τους κεντρικούς τραπεζίτες και την FED, που έκλεψαν αυτά τα χρήματα από τον παγκόσμιο πληθυσμό για να χρηματοδοτήσουν τους δικούς τους σκοτεινούς στόχους και το «βαθύ κράτος»
. Δωροδοκησαν πολιτικούς,.. σιωπηλά άτομα επιστημονες και χρηματοδότησαν μαύρα έργα που ανέπτυσσαν μυστικές τεχνολογίες κρυμμένες από τον κόσμο και χρησιμοποιούσαν μόνο για τον έλεγχο των μαζών.

Τα Λευκά Καπέλα υπογραμμίζουν τη σημασία του Νόμου των Ομοσπονδιακών Κρατών, που ψηφίστηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1913, σε μια μυστική συνάντηση στο νησί Jekyll στη Νέα Υόρκη. 

Από τότε, το FED ανήκει στην ευρωπαϊκή ανθρωπογενή οικογένεια Rothschild και στις συνωμοτικές οικογένειες των αμερικανικών τραπεζών, στους Rockefellers, Morgans, Harrimans, Browns και Warburgs. Η ηγεσία του FED εξαρτάται από τον Alan Greenspan και τον Ben Bernanke τα τελευταία χρόνια.

 Σήμερα, η FED εξακολουθεί να προσποιείται ότι είναι κρατική τράπεζα, αν και είναι μια ιδιωτική εταιρεία που διοικείται από τραπεζίτες. Επομένως, το FED δεν ελέγχεται και ρυθμίζεται από το κράτος και δεν είναι γνωστό ποιες ενέργειες εκτελεί.

 Εκτυπώνει άχρηστα χαρτονομίσματα και τα αποκαλεί «χρήματα». Ωστόσο, πρόκειται για γραμμάτια γραμμάτια που δίδονται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να χρεώσουν τον πληθυσμό με ενδιαφέρον και να κάνουν το δολάριο νόμιμο χρήμα. Ως εκ τούτου, το δολάριο δεν είναι χρήματα, αντίθετα ένα τραπεζογραμμάτιο ή μια υπόσχεση για την εξόφληση αυτών των γραμμών με ενδιαφέρον. Οι τόκοι αυτοί καταβάλλονται με τη μορφή κρατικών φόρων εισοδήματος.

Ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν δήλωσε το 1984 ότι όλοι οι φόροι εισοδήματος της Αμερικής έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση του χρέους συν τους τόκους προς την Fed. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα χρήματα που εισέπραξε η αμερικανική κυβέρνηση μέσω φόρων εισοδήματος δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για δημόσιους σκοπούς, όπως θα περίμενε κανείς από μια κυβέρνηση, αλλά έπρεπε να δοθεί στο FED. 

Είναι μια απίστευτη μορφή δουλείας. Προκειμένου να παραμείνει το κράτος σε εξέλιξη, έγιναν πάντα νέα χρέη. Ως αποτέλεσμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το υψηλότερο επίπεδο χρέους στον κόσμο σήμερα. 

Αυτά τα χρέη συνεχίζουν να αυξάνονται και, υπό κανονικές συνθήκες, δεν μπορούν ποτέ να πληρώνονται από κανέναν

Όλο και περισσότεροι φόροι πρέπει να εισπραχθούν για να μπορούν να εξυπηρετήσουν τόκους καθόλου.

 Αυτό έκλεψε ολόκληρο τον πληθυσμό και την κατάσταση και την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, ο πληθυσμός έχει συλληφθεί σε έναν ατελείωτο κύκλο δανεισμού που απλώς σκίζει τον πλούτο της ανθρωπότητας που δημιουργήθηκε με πραγματική δουλειά και επιτρέπει στις ελίτ να εισρεύσουν χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι γι ‘αυτό. 

Κάθονται στα κάστρα τους και ζουν σε αδιανόητη πολυτέλεια μέσα από τα κλεμμένα χρήματα από σκληρά εργαζόμενους. 

Τα λευκά καπέλα λένε ότι τελείωσε τώρα! Η καταιγίδα έχει αρχίσει! Σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, το FBI και άλλες κυβερνητικές οργανώσεις ετοιμάζουν χρεώσεις και θα γίνει μια σημαντική εκκαθάριση που θα κρατήσει όλους αυτούς τους εγκληματίες κλειδωμένους και κλειδί. Οι επόμενες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Οι μετατρεφείς χρημάτων οδηγούνται συμβολικά από τον ναό, όπως έκανε ο Ιησούς!

BENJAMIN FULFORD 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.