“Αν δεν φάνε δις ισόβια, εγώ θα τους σκοτώσω”

Ευθύνες στο συγγενικό περιβάλλον των κατηγορουμένων και ειδικά στους γονείς και στους παππούδες του μεγαλύτερου σε ηλικία, Έλληνα, επέρριψε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην κατάθεσή της στο δικαστήριο. 
Η κα Κυριακή Αρμουτίδου κατέθεσε πως είναι πεπεισμένη όχι μόνο πως η γιαγιά του κατηγορουμένου που μένει κάτω από το «σπίτι κολαστήριο» άκουγε τις κραυγές της κόρης της και αδιαφόρησε, αλλά και πως μετά «μπορεί η κυρία γιαγιά να ειδοποίησε τον γιο της και να έστειλαν στο σπίτι τις υπηρέτριές τους να καθαρίσουν τα αίματα του παιδιού μου. Γιατί αυτό έκαναν πάντα. Με τον παρά τους κάλυπταν την παραβατική συμπεριφορά αυτού του τέρατος». Είπε επίσης πως δεν αποκλείει μέλη της οικογένειας του κατηγορουμένου να βοήθησαν ακόμη και στη μεταφορά του πτώματος. «Ηθικοί αυτουργοί του πόνου μου είναι αυτοί» σημείωσε.

Η Ελένη Τοπαλούδη

Η μάρτυρας έκδηλα οργισμένη χαρακτήρισε τέρατα τους δύο κατηγορουμένους λέγοντας μάλιστα πως «αν ήμουν στη θέση τους, να στάζουν αίματα τα ταβάνια και τα πατώματα, θα ντρεπόμουν. Θα είχα αυτοκτονήσει».Η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας καταφέρθηκε σε βάρος και δύο κοριτσιών, φίλες της κόρης της, γιατί δεν της είχαν πει πως έναν χρόνο πριν από το τραγικό συμβάν η Ελένη είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα βιασμό από τρία άτομα και ότι φοβόταν πολύ γιατί αγνοήθηκε από τους αστυνομικούς και φαίνεται να την εκβίαζαν με βίντεο οι δράστες. 
Κατά την καΑρμουτίδου, ο νεαρότερος κατηγορούμενος, αλβανικής καταγωγής, στοχοποίησε την Ελένη και αποφάσισαν με τον συγκατηγορούμενο του να «την ξεγελάσουν, να την πάρουν με την αγριότητα με βία». 
Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της η μητέρα κινήθηκε προς το εδώλιο φωνάζοντας πως θέλει να δει τα πρόσωπα των δύο κατηγορουμένων. Με τους αστυνομικούς να σχηματίζουν κλοιό γύρω από τους δύο νεαρούς η μάρτυρας άρχισε να φωνάζει «θέλω να δω τις φάτσες τους. Το δικαιούμαι.. Εσύ είσαι ο βρωμοαλβανός; Εσύ; Και εσύ ο γιος του ευυπόληπτου της Ρόδου; Τέρατα.. Π..ας γιοι. Θα σας σκοτώσω θα σας πάρω την ψυχή. Αν δεν φάνε δις ισόβια εγώ θα τους σκοτώσω.. Εγώ θα κάνω την δουλειά. Καταστρέψανε την ζωή μου. Η Ελένη μου, αχ η Ελένη μου ήταν ότι πιο όμορφο είχα στην ζωή μου».
«Δολοφόνοι καταστρέψατε τη ζωή μας»
Νωρίτερα, η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, μόλις είδε τους δύο δράστες να κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, άρχισε να τρέμει από οργή και παρόλο που ο σύζυγός της και συγγενικά της πρόσωπα προσπαθούσαν να τη συγκρατήσουν, εκείνη πετάχτηκε από το κάθισμά της φωνάζοντας πως θέλει να δει ποιός είναι «το Αλβανάκι» και ποιός ο «γιος του ευυπόληπτου».
Η γυναίκα μην μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό και την οργή της, μόλις είδε τους κατηγορουμένους, φώναζε πως θα τους σκοτώσει, ενώ αντιδρώντας σε όσους την κρατούσαν έλεγε: «Καταστρέψανε τη ζωή μου και θα κάθομαι να τους βλέπω;».
Η ίδια σε κατάσταση σοκ, ξέσπασε: «Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή, καταστρέψατε τη ζωή μας και τη ζωή του παιδιού μου και εγώ πρέπει να σας βλέπω. Δολοφόνοι».
Ξέσπασε και ο πατέρας της Ελένης
Ο Ιωάννης Τοπαλούδης, απευθυνόμενος προς τους κατηγορουμένους και με αφορμή την άρνησή τους για την κατηγορία του βιασμού, είπε: «Δεν ντρέπεστε λίγο; Για ποια συναίνεση μιλάτε; Με το μαχαίρι στον λαιμό τη βιάσατε... Το κορίτσι μας ήταν το ''τυχερό'', αν δεν ήταν η Ελένη, θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.