Ισπανία: Ένας ο νεκρός από την έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών (βίντεο)


Τραγικές συνέπειες είχε η μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο χημικών στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ταραγόνα της Καταλονίας, καθώς ένα άτομο έχασε τη ζωή του.

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σήμερα ως συνέπεια της έκρηξης που σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο χημικών στην επαρχία Ταραγόνα, στη βορειοανατολική Ισπανία, μεταδίδουν ισπανικά ΜΜΕ, μεταξύ αυτών η El Mundo και το El Periodico.

Η εφημερίδα La Vanguardia έγραψε στον ιστότοπό της ότι ο άνθρωπος σκοτώθηκε, αφού κατέρρευσε κτίριο, ως αποτέλεσμα του ωστικού κύματος που προκάλεσε η έκρηξη.

Σοκάρουν οι εικόνες από την έκρηξη

Συναγερμός σημάνει το απόγευμα της Τρίτης (14.01.2020) στην Ισπανία μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 19.00, τοπική ώρα, σε συγκρότημα πετροχημικών εργοστασίων στην Ταραγόνα.

Μετά την έκρηξη, εκδηλώθηκε φωτιά που ήταν ορατή από απόσταση πολλών χιλιομέτρων, όπως αναφέρει στον ιστότοπό της η εφημερίδα La Vanguardia.

Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας κάλεσε τους κατοίκους που διαμένουν κοντά στην περιοχή να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους μέχρι να γίνει γνωστή η έκταση του χημικού ατυχήματος. Προτρέπει, μάλιστα τους κατοίκους να κλείσουν πόρτες και παράθυρα και τους οδηγούς να αποφεύγουν τη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ έχει διακοπεί και η κίνηση των τρένων.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο είναι σοκαριστικές.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.