ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ...Φοβόμαστε τον κοροναϊό;Φοβόμαστε τον κοροναϊό;

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ  Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2020 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΙΒΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

Το παρακάτω άρθρο προέρχεται από αναφορά της EileenKurlander

Κάποιος δημοσίευσε το εξής:

«Ο CORONAVIRUS δεν είναι νέος ιός, υπάρχει επί τουλάχιστον δύο δεκαετίες και μεταδίδεται από ζώα σε ανθρώπους και, στη συνέχεια, από ανθρώπους σε ανθρώπους, λέγεται ότι προέρχεται από την κατανάλωση γάτων, νυχιών και καμήλων (ανάλογα με το στέλεχος). Το 2019-nCoV είναι ένα υποθετικά νέο στέλεχος του κοροναϊού, το οποίο εμφανίστηκε στα μέσα Δεκεμβρίου του 2019 σε μια αγορά θαλασσινών στην Κίνα».

Τώρα, ας δούμε μαζί:

• Το 2004,τα αμερικανικά «Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων» (CDC) κατέθεσαν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για έναν απομονωμένο κοροναϊό, γνωστό ως SARS, που είχε μόλις «ανακαλυφθεί». Η ευρεσιτεχνία έληγε στις 24 Ιανουαρίου 2020 (καθαρή «σύμπτωση», με την παρούσα χρονική στιγμή της έκρηξης των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τον κοροναϊό).

• Το 2015, το Ινστιτούτο Pirbright κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για ζωντανό εξασθενημένο κοροναϊό που θα χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή εμβολίων. Το Ινστιτούτο Pirbright (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill καιMelinda Gates),πρόσφατα έλαβε 5,5 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει ό,τι κάνει. Είχε επιλεγεί «συμπτωματικά» για να δημιουργήσει το εμβόλιο πίσω από αυτήν προσφάτως ανακαλυφθείσα εστία.

• Το Ινστιτούτο Pirbright θα συνεργαστεί με την InovioPharmaceuticals, Inc. (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates) για τη δημιουργία του εν λόγω εμβολίου. Αυτή η εταιρεία κατασκεύασε το εμβόλιο zikaquackxine στο χρόνο-ρεκόρ των 7 μηνών (τρέξτε ... απλά ... τρέξτε).

• Η InovioPharmaceuticals θα συνεργαστεί με:

την Wistar (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates),

την GeneOne (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates και παίρνει χορηγία από το αμερικανικό FDA) και

την TwistBiosciences (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates).

Η Wistar είναι η εταιρεία που παρήγαγε την κυτταρική σειρά WI-38 που προέρχεται από τα «υπερβολικά πολλά για να μετρηθούν» αποστειρωμένα εμβρυϊκά στοιχεία που περιέχονται στα εμβόλια που εγχύθηκαν στα παιδιά σας.

• Τον Οκτώβριο του 2019, η Σχολή Υγείας του JohnHopkins Bloomberg (Κέντρο Υγειονομικής Ασφάλειας) οργάνωσε το «Event 201», (με χρηματοδότη το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates), στο οποίο έγινε λόγος για ένα θεωρητικό ξέσπασμα ενός κοροναϊού που (ειρωνικά) μοιάζει μ’ αυτό ακριβώς που συμβαίνει τώρα και καταλήγει σε μια ασθένεια για την οποία πρέπει να εμβολιασθούμε. Χρηματοδότης της εκδήλωσης ήταν το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates.

Οι Gates είναι ευγονιστές.

ΠΗΓΗ zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.