Χιλή: μπαλες απο τον ουρανό . φωτιάς εκαψαν περιοχες - Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν τι συνέβη

Χιλή: Έβρεξε... φωτιά - Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν τι συνέβη (βίντεο)
Χιλή: μπαλες απο τον ουρανό . φωτιάς εκαψαν περιοχες - Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν τι συνέβη 

Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, σαν μπάλες φωτιές, έκαναν την εμφάνισή τους στον ουρανό της λατινικής χώρας πριν πέσουν στο έδαφος, με κυβερνητικούς επιστήμονες να επισημαίνουν, ωστόσο, πως δεν επρόκειτο για κάποιον μετεωρίτη, ο οποίος έγινε «κομματάκια» από την ατμόσφαιρα της Γης, αλλά για κάτι άλλο, άγνωστο.

Κάτοικοι στο Νταλκάουε, μια πόλη-λιμάνι και κοινότητα στο νησί Τσιλοέ, στην Περιφέρεια Λος Λάγος της Χιλής, έγιναν μάρτυρες του φαινομένου και αρκετοί εξ αυτών δημοσίευσαν στα social media αποκαλυπτικές φωτογραφίες, που προκαλούν ερωτηματικά, ίσως και φόβο. Οι μπάλες φωτιάς, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσαν σε πολλά διαφορετικά σημεία γύρω από την πόλη.

Άμεσα, η Εθνική Γεωλογική Υπηρεσία έστειλε επιστήμονες στο Νταλκάουε, προκειμένου να ερευνήσουν τα παράξενα φωτεινά αντικείμενα. Όπως αναφέρεται, οι επιστήμονες χωρίστηκαν σε επτά διαφορετικά σημεία του Τσιολοέ, ώστε να συλλέξουν δείγματα.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους, όμως, τονίζουν ότι δεν βρήκαν απομεινάρια ή αποδεικτικά στοιχεία πως τα πυρακτωμένα και φωτεινά αντικείμενα προήλθαν από έναν μετεωρίτη, «φουντώνοντας» το ενδιαφέρον γύρω από αυτά.

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.