Το νεοναζιστικό πραξικόπημα κι ο μύθος "Δυτική Γερμανία"...

 
  ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 4/10/2020
 
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Στις 3 Οκτώβρη 1990, η Δυτική Γερμανία προσάρτησε άλλο κράτος, τη... Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας - ΛΔΓ. Πάντα σύμφωνα με τη ναζιστική παράδοση, χωρίς να ερωτηθεί ο λαός στη Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας με δημοψήφισμα και χωρίς καμία επίσημη γραπτή συγκατάθεση του Συνασπισμού εναντίον της χιτλερικής Γερμανίας, όπως επέβαλλαν οι συμφωνίες.. Έτσι, η προσάρτηση της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας ήταν κι είναι παράνομη σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Είναι ένα ωμό και χυδαίο πραξικόπημα.  Τα νέα προσαρτημένα εδάφη με το πραξικόπημα αφέθηκαν μέχρι σήμερα στο έλεος του τίποτα, της εξαθλίωσης με συνέπειες της ολικής υποβάθμισης. 
Ωστόσο, η ΛΔΓ ήταν πολύ πιο προηγμένη οικονομικά και κοινωνικά, Αποδείχθηκε πως ο λαός της Δυτικής Γερμανίας ήταν εισβολείς κι έτσι τους θεωρούν μέχρι σήμερα.

Ο μύθος της Δυτικής Γερμανίας κατέρρευσε, δεν υπάρχει παρά στην προπαγάνδα της αργυρώνητης δημοσιογραφίας των τραπεζιτών, της Γερμανικής Ε.Ε. του 4ου Ράιχ.
Η Γερμανία είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα του πλανήτη, δεν είναι χώρα, δεν διαθέτει Σύνταγμα, αλλά μια νεοναζιστική κόλαση.
Τα επίσημα στοιχεία το αποδεικνύουν, αλλά δεν βρίσκουν το φως της δημοσιότητας ποτέ.
Η βυθισμένη γερμανική οικονομία είναι η πιο "συνεπής" από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες: 351 "μαύρα" δισεκατομμύρια ευρώ, που ισοδυναμούν με τα "μαύρα" της Μεγάλης Βρετανίας, του Βελγίου, της Σουηδίας, της Ιρλανδίας και της Αυστρίας.

 
Οι γερμανικές δωροδοκίες (στην καθομιλουμένη μίζες) έχουν ύψος 250 δισεκατομμυρίων ευρώ.

 
2006Η Γερμανία αγόραζε ψήφους για να γίνει η χώρα υποδοχής του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου, χάρη στην προμήθεια όπλων στη Σαουδική Αραβία του παιδόφιλου δικτάτορα Σαούδ και στις μεγάλες "επενδύσεις" στις ασιατικές χώρες.
2007 – Το γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου -μην νομίζουμε ότι έχουμε τα πρωτεία- είναι το πιο διεφθαρμένο της Ευρώπης: 69 συμφωνημένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες με (μίζες) το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ σε διαιτητές και ποδοσφαιρικούς παράγοντες, επιπροσθέτως 175 εκατομμύρια ευρώ “βραβείο αγώνα”. Συνελήφθησαν 170 άτομα.

2007 – 6 μεγάλες εταιρίες καταγγέλθηκαν για διαφθορά. Η πιο εντυπωσιακή και γνωστή υπόθεση αφορά τη Siemens, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ επειδή βρέθηκε ότι συστηματικά δωροδοκούσε σ' ολόκληρο τον πλανήτη, ώστε να αρπάξει δημόσιες συμβάσεις χρησιμοποιώντας ένα μαύρο ταμείο που τροφοδοτείται από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Εκτός από τα 600 εκατομμύρια προς τις γερμανικές αρχές, η Siemens έχει καταβάλει άλλα 800 εκατομμύρια στις αμερικανικές αρχές και έχει καταβάλει άλλα 100 εκατομμύρια σε οργανισμούς που καταπολεμούν τη διαφθορά στις επιχειρήσεις.


 Στην αποικία τους Ελλάδα, αντί αποζημιώσεων προσφέρουν "υποτροφίες", "φιλανθρωπία", εκπαίδευση (διάβαζε στρατολόγηση) δημοσιογράφων με τη σύμφωνη απόφαση των ελληνόφωνων πολιτικών μας.
 
2009 Η διαφθορά στα περίφημα και καλύτερα του κόσμου για τη διεθνή κοινή γνώμη γερμανικά πανεπιστήμια δεν έχει προηγούμενο, παρά σε Αφρικανικές χώρες με δικτατορικά καθεστώτα.
Οι καθηγητές πληρώθηκαν (μίζες - φακελάκια) από τους φοιτητές για να τους διευκολύνουν τις διδακτορικές εξετάσεις. Η έρευνα περιλαμβάνει περισσότερους από 100 καθηγητές σε ΟΛΑ τα μεγάλα κι "αξιόπιστα" γερμανικά πανεπιστήμια. Οι τιμές για μια διδακτορική διατριβή κυμαίνονταν από 4 χιλιάδες έως 20 χιλιάδες ευρώ. 
Ο Guenther Feld, Γενικός εισαγγελέας της Κολωνίας: «Έχουμε υποθέσεις σε κάθε είδους σχολή: νομική, φιλοσοφία, ιατρική κι ακόμη και τεχνικές σχολές».
2009 – Ο κολοσσός βαρέων οχημάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας MAN SE (Maschinenfabrik Augsburg-Nürnberg), θυγατρική της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, πληρώνει 150 εκατομμύρια ευρώ σε δικαστικό διακανονισμό, ώστε να αποφύγει τη δίκη που αφορούσε μίζες που πλήρωσε σε χώρες του εξωτερικού για να αρπάξει συμφωνίες πωλήσεων. Επιπροσθέτως μίζες 500 χιλιάδων ευρώ πήγαν ως "φιλανθρωπία" στον Σουηδό Διευθύνοντα Σύμβουλό Hakan Samuelsson.
2010 Τα στελέχη της Daimler AG (κατέχει ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών της EADS, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής εταιρίας στον τομέα της αεροπορίας και αεροναυπηγικής, με γνωστότερη μάρκα της την Mercedes-Benz, πληρώνουν δωροδοκίες (μίζες) εκατομμυρίων ευρώ σε δημόσιους λειτουργούς-πολιτικούς σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που οι έρευνες αποκάλυψαν παραβιάσεις ακόμη και των γερμανικών νόμων, η Daimler δεν αποτέλεσε ποτέ αντικείμενο έρευνας στη Γερμανία (για "εθνικούς" λόγους) και πλήρωσε μόνον 185 εκατομμύρια ευρώ στις αμερικανικές αρχές.
2013 Σκάνδαλο μεταμόσχευσης οργάνων. Στη Λειψία 38 ασθενείς με ηπατικά προβλήματα, αλλά πλούσιοι, υποδείχθηκαν με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις (μίζες) ως επείγουσες περιπτώσεις αιμοκάθαρσης, για να μειωθεί η αναμονή για τη μεταμόσχευση, οι «χειρισμοί» της λίστας αναμονής είχαν σημειωθεί μεταξύ 2010 και 2011. Μια συνολική έρευνα δεν υπήρξε ποτέ για όλη τη γερμανική επικράτεια.
2013 Οι "ελληνικές" μίζες πήραν το δρόμο της υποταγής ΟΛΩΝ των ελληνόφωνων κυβερνήσεων, των διαχειριστών-λογιστών του 4ου Ράιχ.
2015Το σκάνδαλο της Deutsche Bank, ρεκόρ ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας για το χειρισμό επιτοκίων αναφοράς και στεγαστικών δανείων.
2015 – Σκάνδαλο Volkswagen.
Ήταν μερικά από τα διαπιστωμένα εγκλήματα του 4ου Ράιχ... γιατί ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό...
Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Γερμανία παραβίασε ΟΛΕΣ τις διατάξεις της "καλής ισότιμης συγκατοίκησης" στη "μεγάλη ευρωπαϊκή δημοκρατική οικογένεια"... όπως αρέσκονται να διατυμπανίζουν. Όλες τις "Συνθήκες" που η ίδια επέβαλε ως αφεντικό της Ε.Ε.


Αυτοί οι διεφθαρμένοι ελέγχοντας όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις στην πατρίδα μας μας σηκώνουν το δάκτυλο της ενοχοποίησης του λαού: Είστε τεμπέληδες, απατεώνες, δεν πληρώνετε φόρους...
 
Σφυρίζουν αδιάφορα στο υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο, στην κλοπή του χρυσού της Ελλάδας, των αρχαιολογικών θησαυρών που φθγάδευσαν οι ναζί απατεώνες στα μουσεία τους, στις πολεμικές αποζημιώσεις, στις αποζημιώσεις για τα Ολοκαυτώματα στις ελληνικές πόλεις μας παντού σ' ολόκληρη την πατρίδα μας...

 
Κι όλες οι κυβερνήσεις και πρωθυπουργοί, με "αριστερό" ή δεξιό προσωπείο δεν έχει καμία σημασία πλέον, έπαρχοι-λογιστές του 4ου Ράιχ στην πατρίδα μας, συντονισμένοι: Αναγκαίες οι μεταρρυθμίσεις...
* Αναγκαιότητα επιβίωσης: Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί... «Europa delenda est»!... όσο γίνεται γρηγορότερα!
 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.