Συναντήσεις Μητσοτάκη με Ντράγκι, Μοσκοβισί και Πομπέο


Το Σάββατο ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Αίγυπτο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής.
Βαρύ αναμένεται το πρόγραμμα τους πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τις προσεχείς ημέρες καθώς θα έχει σειρά συναντήσεων, ενώ τη Δευτέρα θα μεταβεί στην Αίγυπτο.
Αναλυτικά, την Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.
Την Πέμπτη ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει τμήμα της άσκησης «Παρμενίων» στην Αλεξανδρούπολη, ενώ την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί.
Την ίδια ημέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τους υπουργούς Εσωτερικών της Γαλλίας και της Γερμανίας, Κριστόφ Καστανέρ και Χορστ Ζεεχόφερ, ενώ το βράδυ της Παρασκευής θα μιλήσει στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που διεξάγεται 45 χρόνια μετά την ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ.
Το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει στη Βοιωτία για τη θεμελίωση του νέου εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος του Ομίλου Μυτιληναίος.
Το Σάββατο ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.
Στη συνέχεια, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Αίγυπτο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.