Γαμοι αλλιωτικοι...




Γαμοι διαφορετικοι... Γαμοι οπως μας βολευουν... Απλα για να γινουν... Ειναι ομως τοσο απλα;;;

 Εχουμε αυτους τους γαμους...

Γαλλίδα δεν άφησε λεπτομέρειες όπως την...έλλειψη γαμπρού να μπουν εμπόδιο στο γάμο της.
Είχε ένα σκοπό στη ζωή της: Να παντρευτεί στη Σαντορίνη. Και το έκανε, έστω και αν ο γαμπρός την παράτησε. 
Η 38χρονη Γαλλίδα Laëtitia Nguyen ονειρευόταν από παιδί ένα γάμο με φόντο το ηλιοβασίλεμα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης. 
Και ενώ το σχέδιό της έμοιαζε να βαίνει καλώς, ξαφνικά, λίγο πριν πραγματοποιηθεί, διαλύθηκε. 
Ο αρραβωνιαστικός της τον περασμένο Φεβρουάριο αποφάσισε να χωρίσουν και να ακυρώσει το γάμο τους που είχαν προγραμματίσει για το Μάιο, στη Σαντορίνη. 
Ωστόσο, τίποτα δεν πτόησε την 38χρονη. Εφόσον οι ετοιμασίες ήταν σε εξέλιξη, δεν σταμάτησε καμιά. Συνέχισε κανονικά να προετοιμάζει το γάμο της στο ελληνικό νησί. 
Και όχι, δεν έψαξε να βρει νέο γαμπρό. Απλά αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της. 
«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Λετίσια, οικονομική διευθύντρια στο επάγγελμα, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό».
 «Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή  μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα», συμπληρώνει. 
Μετά το γάμο η Λετίσια, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη για το... ταξίδι του μέλιτος και πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με ‘παντρευτω΄ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι».

Αλλα και αυτους...





Ο Nathan και ο Chris έχουν λατρέψει τον Βόλο και τη Μαγνησία και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους σε αυτή την περιοχή της Ελλάδας. Ετσι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης αντάλλαξαν στην αμμουδιά της Αφήσσου, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Παγασητικού κόλπου.

Μαζί τους δεκάδες συγγενείς, φίλοι και τουρίστες, οι οποίοι κατέγραφαν την τελετή με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων.
Φωτογραφίες του φωτογράφου «Konstantinos art» που δημοσιεύει το thenewspaper.g


Τί συμβαινει τελικα;;; 
 Τί ειναι ο γαμος;;; Γιατι παντρευεται ο ανθρωπος;;; Ποιος ο σκοπος;;;

Συμφωνα λοιπον με την ανθρωπινη φυση και κατ'επεκταση κοινωνια ο γαμος ειναι για την τεκνοποιηση και οχι μονο. Και βεβαια μπορεις να τεκνοποιησεις και εκτος γαμου αλλα...
 
".......Όταν είχαν ήδη κανονιστεί οι νομικές σχέσεις και τα γαμικά συμβόλαια των νεονύμφων, το επόμενο βήμα ήταν, όπως συμβαίνει και σήμερα, η θρησκευτική τελετή του γάμου. Αυτό ήταν απολύτως απαραίτητο, επειδή η μη τήρηση του θρησκευτικού τύπου συνεπαγόταν τη μη γνησιότητα των τέκνων και τα νόθα τέκνα δεν μπορούσαν να φέρουν μετά την ενηλικίωσή τους τον τίτλο του πολίτη. Γιατί η απόκτηση νόμιμων και γνήσιων τέκνων, αποτελούσε τον κύριο σκοπό, για τον οποίο οι Έλληνες, και ειδικότερα οι Αθηναίοι, παντρεύονταν. Χαρακτηριστικό και διαφωτιστικό είναι το ακόλουθο απόσπασμα του ρήτορα Δημοσθένη (Κατά Νεαίρας, LIX, §122): «... γιατί αυτό θα 'πει γάμος, δηλαδή να κάνει παιδιά και να εγγράψει τα παιδιά του... στους δημότες και να παντρεύει τις θυγατέρες του... με πολίτες. Γιατί... τις γυναίκες τις έχουμε, για να μας κάνουν παιδιά και για πιστούς φύλακες του σπιτιού...»......"

Ωχ!!! Πολλα κινηματα θα δυσαρεστηθουν με αυτο το αποσπασμα!!! Φεμινιστριες και γκει εναντιον της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ... Εναντια στην ιδια τη δημιουργια!!! Εναντια στη ροη της ανθρωπινης φυσης!!! Εναντια στα παιδια-πολιτες... Εναντια στο μελλον,παρον και παρελθον!!!

Γιατι κυριοι τοπικοι αρχοντες δεχεστε και επιτρεπετε αυτες τις "τελετες";;;; Ρωτησατε αν οι πολιτες σας το επιτρεπουν;;; ¨Η μηπως σας ανεβαζει το κασε και το ιματζ αυτη η "ανοχη";;;; Δεν σκεφτεστε ουτε καν εγωιστικα... ποιος θα σας εκλεξει ξανα;;; Σας υπενθυμιζω πως δεν γεννιουνται πολιτες απο αυτους τους γαμους!!! ¨Η μηπως τους φερνεται ετοιμους απο τα βαθη της Ασιας και Αφρικης;;;

 Και κατι ακομα.... Θα ηθελα να σας δω πώς θα εξηγησετε στο εγγονι σας αυτη την εικονα... Τί θα πειτε σ' ενα 8χρονο που βλεπει γαμο χωρις γαμπρο ή γαμο με δυο γαμπρους και χωρις νυφη;;;

Γαλλοι, Αγγλοι και απο καθε γωνια του κοσμου αφηνουν τις πατριδες τους για να ανταλλαξουν ορκους ''αιωνιας αγαπης'' στα  ΑΙΩΝΙΑ ΙΕΡΑ χωματα ΜΑΣ... και  η Ελλαδα των υπερτατων ΑΞΙΩΝ και ΙΔΑΝΙΚΩΝ γινεται καρποσταλ... ΟΧΙ!!! Δεν θα κανετε την Ελλαδα μας οπως σας προσταζουν οι νεοι καιροι...Δεν εχετε το δικαιωμα 


Το θεμα εχει πολλες παραμετρους που δεν μπορουν να ''κλειστουν σε δυο γραμμες...  Τα συμφεροντα πολλα και οι φωνες λιγες... Μας εφαγε ο φεμινισμος και οι ομοφοβια... Τα ισα δικαιωματα και ολα αυτα που εχουν κανει μοδα.... 

Μαζι με τους πατροπαραδοτους γαμους χανεται ολη μας η υπαρξη!!! Πρεπει να το νοησουμε αυτο πριν να ειναι αργα... αν δεν ειναι ηδη...


Καλη συνεχεια σε ολους
Αντωνια







Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.