«Επιζητείται ο τεμαχισμός της Ελλάδας»: Τα δάκρυα του ιστορικού Σ. Καργάκου και οι αποκαλύψεις τουΟ ιστορικός Σαράντος Καργάκος μας οδηγεί σε απαγορευμένα μονοπάτια της πραγματικότητας.

Ο ιστορικός με άριστη γνώση της ιστορίας και των γεγονότων της πατρίδος μας τεκμηριώνει το γιατί επιζητούν τον τεμαχισμό της Ελλάδας, τονίζοντας ότι η αμοιβή της προδοσίας έχει αυξηθεί από την εποχή του Ιούδα και ότι οι Έλληνες την προδοσία την έχουμε στο αίμα μας.
Πως πολεμήσανε τον ηρωισμό μας; Πως γαλουχηθήκαμε να χλευάζουμε τους εθνικούς μας ήρωες; Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο στην καλλιέργεια της συνείδησής μας που έπαψε να είναι ελληνική.
Στην ίδιο μέρος της συνέντευξης αποκαλύπτει μάλιστα τα δεινά που πέρασε ο Γκλιγκόροφ όταν τόλμησε να δηλώσει στις κάμερες ότι τα Σκόπια δεν έχουν καμία δουλειά με την Μακεδονία.
Ιδιαίτερα επεξηγηματικός είναι όταν αναφέρεται στο τι θα συμβεί όταν τα Σκόπια ονομαστούν Μακεδονία. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την Θράκη; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την Ήπειρο; Τι θα συμβεί με την Θεσσαλονίκη ;
Ακούστε την συνέντευξη του ιστορικού στην Μαρία Γιαχνάκη:ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΝΙΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.