ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΙΣΠΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ,,ΜΕ ΤΙ?????

Δημόσια Επιχείρηση ΗλεκτρισμούΑποτέλεσμα εικόνας για ΔΕΗ
ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΙΣΠΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ,,ΜΕ ΤΙ?????

ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΒΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ,,ΤΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΎΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ 

ΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΊΣΟΥΝ ,,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ /// ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ...ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ,
,Η ΔΕΗ ΗΤΑΝΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΈΡΓΑ 

Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ,,,ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ,, 

«Η ΔΕΗ δεν έχει χρήματα ούτε να αγοράσει κολώνες είναι σε άσχημη κατάσταση δεν μπορεί να ιδιωτικοποιηθεί, κανείς δεν είναι τρελός να την πάρει» ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος περιέγραψε την τραγική κατάσταση της επιχείρησης.

Η ΔΕΗ τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, είχε 90 εκατ. ευρώ κέρδη το 2014 και τώρα έχει 900 εκατ. ευρώ ζημιές το χρόνο.

«Ποιος θα πάρει τις ζημιές με το ‘’καλημέρα’’;» διερωτήθηκε.

«Παλεύουμε να μη μείνει η χώρα στο σκοτάδι, ήδη έχουν γίνει τοπικά μπλακ άουτ όπως στην Αθήνα και στο Λασίθι» σημείωσε ο υπουργός Ενέργειας.

«Αν πέσει η ΔΕΗ, η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση των Βαλκανίων, θα πέσει η χώρα» δήλωσε δε. 

«Το σύστημα ηλεκτρικής ενεργείας είναι σε οριακή κατάσταση...

Την Πέμπτη το πρωί έπαιρνα εγώ ο ίδιος τους μεγάλους παίκτες της αγοράς ηλεκτρικής ενεργείας και ζητούσα γεννήτριες, δεν υπήρχαν, έχουν πάει σχεδόν όλες σε Κρήτη, Ρόδο Σαντορίνη για να κρατηθούν (η ηλεκτροδότηση) τα νησιά δεν έχουν γίνει τόσα χρόνια οι συνδέσεις των νησιών με υπόγεια καλώδια ιδίως της Κρήτης» επισήμανε ο υπουργός.  

«Οι στύλοι του ΔΕΔΔΗΕ, οι κολώνες, δεν είναι σε μεγάλη επάρκεια διότι η ΔΕΗ δεν έχει λεφτά για να δώσει στη θυγατρική της το ΔΕΔΔΗΕ να αγοράσει κολώνες εκεί είμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δε θέλουμε να αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ διευκρίνισε πάντως ο υπουργός.

Ο Κωστής Χατζηδάκης σχολίασε ότι έχουν γίνει σειρά από άστοχες επιλογές από την προηγούμενη κυβέρνηση, με βασική αυτή που έγινε το καλοκαίρι του ’15 όταν η τότε κυβέρνηση συμφώνησε με την τρόικα να πάει η ΔΕΗ από το 90% στο 50% της αγοράς σε πέντε χρόνια έναντι μηδενικού οικονομικού ανταλλάγματος.

«Ο ορκωτός ελεγκτής Ernest & Young είπε ότι η ΔΕΗ είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, δεν το είπα εγώ» τόνισε.  


Σύμφωνα με τον υπουργό «η ΔΕΗ είναι παγιδευμένη δεν μπορεί να ανεβάσει τα τιμολόγια γιατί θα χάσει πελάτες δεν είναι πια μόνη της – μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, δεν θα ήθελαν πολλοί πολιτικοί να είναι στη θέση μου».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.