Πήγαν να πάρουν τον Ελλάκτορα άρπαξαν τη ΓΕΚ Τερνα

 

… πολύς λόγος γίνεται εσχάτως ως προς την επιθετική κίνηση των Ολλανδών στη ΓΕΚ Τέρνα όπου μετά από συντονισμένες κινήσεις απέκτησαν κυρίαρχο ποσοστό μετοχών με το οποίο δύνανται να κατευθύνουν τις καταστάσεις και να καθορίζουν τη γραμμή και τον τρόπο λειτουργίας της ιστορικής πλέον εργοληπτικής και όχι μόνο επιχείρησης.
Εκείνο που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως τους Ολλανδούς τους εκπροσωπεί νομικό γραφείο πολύ ισχυρού παράγοντα της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος έχει διατελέσει υπουργός και διατηρεί ισχυρές φιλοδοξίες για κεντρικό ρόλο και στη επόμενη κυβέρνηση. Θεωρείται φίλος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας και ανήκει στο ευρύτερο πολιτικό περιβάλλον πρώην νεοδημοκράτη πρωθυπουργού. Ο πρώην νεοδημοκράτης υπουργός έφερε λοιπόν τους Ολλανδούς για να αγοράσουν το ποσοστό Κούτρα στον Ελλάκτορα την περίοδο της μεγάλης σύγκρουσης με τους Καλλιτσάντσηδες! Ο Κουτρας το απέφυγε εντέχνως και πάσαρε τους Ολλανδούς στον Περιστέρη με τον οποίο διατηρούσε υπόγεια ανοικτή γραμμή!

Οι Ολλανδοί λοιπόν αρχικά αγόρασαν τις μετοχές στη ΓΕΚ Τέρνα του εκλιπόντος Νίκου Κάμπα, ενώ στη συνέχεια απέκτησαν τις μετοχές των κληρονόμων του καθώς και των Αμερικανών τόσο στην κατασκευαστική όσο και στην ενεργειακή!Και ξαφνικά από απλοί εταίροι και χρηματοδότες οι Ολλανδοί μεταβλήθηκαν σε κυρίαρχοι!!!Την ώρα τούτη ασφαλώς και στηρίζουν τον μικρομέτοχο πλέον Γιώργο Περιστέρη, που ξέρει τη δουλειά, είναι κολλητός με το Μαξίμου ενώ έχει αρχίσει κουβέντες και με κύκλους μέσα στη Νέα Δημοκρατία! Ωστόσο είναι γεγονός πως τη δουλειά των μετόχων την έκλεισαν χωρίς αυτόν. Χωρίς τη γνώση και τη συμμετοχή του. Και μάλιστα ο πρώην ισχυρός άνδρας του ομίλου επέδειξε μια πρωτοφανή παθητική στάση στις μετοχικές εξελίξεις. Και τούτο ίσως να αποτελεί μια ένδειξη για τις προθέσεις τους στο μέλλον, καθώς παρά τις σχέσεις που χτίζει ή έχει ισχυρά δομημένες από το παρελθόν υπάρχουν σοβαροί κύκλοι στη Ν.Δ. που είναι ενοχλημένοι από το γεγονός ότι επί ΣΥΡΙΖΑ πήρε όλες τις δουλειές και υπήρξε προνομιακός εργολάβος που μπαινόβγαινε μέρα παρά μέρα στο Μαξίμου! Κατ’ αρχάς, λοιπόν, στήριξη των Ολλανδών στον μάνατζερ – μικρομέτοχο εφεξής Περιστέρη και μετά βλέπουμε…

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.