Στον Παυλόπουλο ο Αλέξης Τσίπρας μεταξύ 10-13 Ιουνίου


Το διάστημα μεταξύ 10 και 13 Ιουνίου ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο προκειμένου να λάβει το «πράσινο φως» για τη διάλυση της Βουλής, στο πλαίσιο των πρόωρων εκλογών που έχουν  ήδη ανακοινωθεί για τις 7 Ιουλίου.
Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Παράλληλα, ενημέρωσε πως το ελληνικό Κοινοβούλιο θα παραμείνει ανοικτό και την ερχόμενη εβδομάδα.
«Δεν μπορώ να πω αν θα λειτουργούμε και την άλλη εβδομάδα. Αλλά η Βουλή θα είναι ανοιχτή μέχρι να διαλυθεί. Είμαστε σε μια ιδιότυπη αλλά κανονική λειτουργία της Βουλής», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βούτσης.
Πρόσθεσε πως η ότι η ψήφιση των ποινικών κωδικών θα γίνει με την προβλεπόμενη διαδικασία και δεν θα υπάρχουν υπουργικές τροπολογίες.
Όμως δεν απέκλεισε το γεγονός να έρθουν τροπολογίες στις κυρώσεις συμβάσεων που θα γίνουν την Τετάρτη και την Παρασκευή.
«Δεν αποκλείω να υπάρχει μικρός αριθμός τροπολογιών. Ελπίζω και είμαι βέβαιος ότι δεν θα έρθουν πολλές και δεν θα έχουν προεκλογικό χαρακτήρα», είπε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.