Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου η νέα αίτηση που κατέθεσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας για την χορήγηση άδειας. Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως αυτή την ώρα πραγματοποιείται κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή» για τον «Λουκά» της 17 Νοέμβρη. 

 Με το υπ΄αριθμόν 93/2019 βούλευμα τους, ομόφωνα οι δικαστές, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση και για δεύτερη φορά (μετά τις έξι 2ήμερες ή 4ήμερες άδειες) έκριναν ότι ο πολυισοβίτης της 17Ν δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια.
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κρατείται στις αγροτικές φυλακές Βόλου από τον περασμένο Αύγουστο και έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια για τη δράση της οργάνωσης «17 Νοέμβρη». 
Τις τελευταίες ημέρες ο Κουφοντίνας, που πραγματοποιεί απεργία πείνας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου
Χθες, Πέμπτη, σημειώθηκε επίθεση στο κέντρο της Αθήνας από κουκουλοφόρους που φώναζαν συνθήματα υπέρ της χορήγησης άδειας στον Κουφοντίνα. Προκλήθηκαν ζημιές σε αρκετά καταστήματα στις οδούς Ακαδημίας, Ομήρου, Βαλαωρίτου και Βουκουρεστίου.  Συνολικά έσπασαν 13 καταστήματα -11 εμπορικά μαγαζιά και δύο υποκαταστήματα τραπεζών.

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.