ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΕΣ



Θα ξεκινήσω μιλώντας για σκύλους.
Υπάρχουν πολλές ράτσες ή φυλές σκύλων, όλοι είναι διαφορετικοί αλλά όλοι είναι σκύλοι!
Η κάθε ράτσα - φυλή  έχει τα χαρακτηριστικά της. Άλλα είναι συντροφιάς, άλλα κυνηγιού και άλλα φύλακες...

Όταν ανακατεύονται οι ράτσες - φυλές γεννιούνται τα γλυκύτατα μπασταρδάκια ή κοπράκια τα οποία όσο γλυκούλια κι αν είναι, δεν έχουν τα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας κι αν έχουν κάποια δεν είναι δυνατά όπως στα καθαρόαιμα.


Κι επειδή η φύση ξέρει, συνήθως παίρνουν τα ελαττώματα της κάθε μιας.


Αυτό τα κάνει κατά κάποιο τρόπο αδύναμα, βιολογικά. 


Το ίδιο ισχύει σε όλα τα πλάσματα της γης και φυσικά και στους ανθρώπους.

Εδώ τα πράγματα είναι  λίγο πιο περίπλοκα. 
Πρίν κατηγορηθώ για ρατσισμό (είναι πολύ sic στις μέρες μας να κατηγορούμε κάποιον εύκολα απλά και μόνο γιατί δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι λέει) οι άνθρωποι είναι όλοι διαφορετικοί μεταξύ τους ακόμα και τα δίδυμα αλλά δεν παύουν να είναι όλοι άνθρωποι.

Τα χαρακτηριστικά τους και το DNA τους είναι διαφορετικά ανάλογα με το μέρος που ζουν.

Π.χ. στην Αφρική οι άνθρωποι τρέχουν πιο γρήγορα απ' ότι ένας Ευρωπαίος 
 Αυτό είναι στο DNA τους μιας κι από πολλά χρόνια πριν έπρεπε να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις, δεν μπορούν όμως να κολυμπήσουν.

Θα ήταν λοιπόν άδικο και επικίνδυνο να βάλουμε έναν Αφρικανό να κολυμπήσει γιατί θα πνιγεί η στην καλύτερη περίπτωση θα βγει τελευταίος στον αγώνα.


Κάθε άνθρωπος πάνω στη γη είναι φτιαγμένος για να κατοικεί στη δική του χώρα και να αναπαράγεται με τους ομοίους του ώστε να βγαίνουν όσο το δυνατόν καλύτεροι άνθρωποι της δικής τους ράτσας - φυλής. Το ανακάτεμα δεν ωφελεί κανένα, παρά μόνο τους σύγχρονους δουλεμπόρους.

Φέρνουν με κάθε τρόπο ανθρώπους δυστυχείς πουλώντας τους ελπίδες και καταλήγουν εγκλωβισμένοι οπουδήποτε αλλού, εκτός από τον αρχικό τους προορισμό. 
Οι ΜΚΟ κάνουν χρυσές δουλειές, οι δυστυχείς γίνονται δυστυχέστεροι και οι μέχρι τότε γηγενείς πολίτες της κάθε χώρας μετατρέπονται σε φοβισμένα ανθρωπάκια που ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι μην τους κολλήσουν καμιά ταμπέλα και δέχονται αδιαμαρτύρητα τα πάντα.

Αυτό πρέπει να σταματήσει οι δυστυχείς να γυρίσουν στις πατρίδες τους και να εργαστούν-εργαστούμε όλοι ώστε να ευημερήσουν-ευημερήσουμε πραγματικά και όχι πλασματικά.


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

ΜΑΤΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.